Vintertilbud treretters festmeny

I perioden januar - april serverer vi det beste vi vet fra hav og vidde. Treretters meny kr. 495.

Vi har lett land og strand rundt for å finne de beste råvarene fra hav og vidde.

Forretten kommer fra førstnevnte – utsøkte, pannestekte kamskjell supplert av en fløyelsmyk pure av pastinakk og en frisk salat bestående av sjøgress og finhøvlet fennikel.

Videre byr vi på reinsdyr direkte fra Finnmarksvidda, med klassisk garnityr som kremet viltsaus med brunost og fløte. Avslutningsvis – vaniljeis med marinerte skogsbær.

Velkommen til bords!

De Bergenske kokker

Vintermenyen serveres ved Altona Vinbar, Augustin Hotel, Grand Hotel Terminus, Grand Konferanse- og Festlokaler, Hotel Zander K, og Kalfaret Brygghus.

Tilbudet er gyldig 1/1 - 1/4 2019.

Menyen gjelder forhåndsbestilte selskaper, på minimum 10 personer.

Finn ditt lokale

Lokaler for alle anledninger:

For mer informasjon om drikkevarer, kontakt vår bookingavdeling:

booking@debergenske.no
Tlf. 55 21 25 50

Vil du legge ditt neste arrangement hos oss?

Finn ditt lokale