Vintertilbud 3-retters festmeny

I perioden januar til mars serverer vi det beste vi vet fra hav og vidde. 3-retters meny 495 kr.

Vi har lett land og strand rundt for å finne de beste råvarene fra hav og vidde.

Forretten kommer fra førstnevnte – utsøkte, pannestekte kamskjell supplert av en fløyelsmyk pure av pastinakk og en frisk salat bestående av sjøgress og finhøvlet fennikel.

Videre byr vi på reinsdyr rett fra Finnmarksvidda, med klassisk garnityr som kremet viltsaus med brunost og fløte. Avslutningsvis – vaniljeis med marinerte skogsbær.

Velkommen til bords!

De Bergenske kokker

Vintermenyen serveres ved Altona Vinbar, Augustin Hotel, Grand Hotel Terminus, Grand Konferanse- og Festlokaler, Hotel Zander K, og Kalfaret Brygghus.

Tilbudet er gyldig fra 1. januar til 1. april 2019.

Menyen gjelder forhåndsbestilte selskaper, på minimum 10 personer.

Lokaler for alle anledninger:

For mer informasjon om drikke til maten, kontakt vår bookingavdeling:
booking@debergenske.no
Tlf. 55 21 25 50