Skrei på menyen

Skreien er en av de beste råvarene fra havet, og fram til 2. mars har vi gleden av å servere denne delikatessen.

Våre flinke kokker har satt sammen en lekker 3-retters meny bygd på Vestlandske mattradisjoner. Ta med deg vennegjengen, gode kollegaer eller tilbring en kveld med familien på et av våre spisesteder. Opplev den gode atmosfæren og nyt deilig mat og drikke hos oss.

3-retters meny
Bergensk fiskesuppe med suppeboller og juliennegrønnsaker
Fersk skrei servert med lever, rogn, gulrot, mandelpotet og smørsaus
Hjemmelaget karamellpudding med krem og karamellsaus

Vi ønsker velkommen til gode matopplevelser i hyggelige omgivelser!

Pris 600 kr per person
BT-fordelspris 480 kr per person
Gyldig BT-fordelsbevis må vises ved ankomst.

Du kan reservere bord og bestille denne 3-retters menyen på alle våre spisesteder. Altona Restaurant og Vinbar har en av Norges største vinkjellere, og de 400 år gamle omgivelsene skaper en helt spesiell atmosfære. For en ny og trendy stil, er Matbaren på Hotel Zander K stedet å gå. Hva med å samle gjengen på afterwork? Med noe godt i glasset og en smaksrik 3-retters får dere i Matbaren en super start på helgen. På Kafé Kippers, som ligger til i fjordkanten, er miljøet urbant og uformelt. Visste du at vi også serverer småretter og middag i Terminus Whiskybar? Her kommer det også skrei på menyen i februar, og med seks meter under taket og fyr i peisen, kan dere her nyte nydelig mat i unike omgivelser.

Reserver bord på et av våre spisesteder:
Altona Restaurant og Vinbar
Matbaren på Hotel Zander K
Kafé Kippers

Terminus Whiskybar: Ring 55 21 25 00 eller send e-post til booking@grandterminus.no.

Bestille 3-retters meny med skrei for gruppe eller lukket selskap over 10 personer? Send oss en forespørsel og våre hyggelige bookingmedarbeidere hjelper deg gjerne.

Smak av Kysten

Smak av kysten danner et kulinarisk nettverk av utvalgte spisesteder, sjømatprodusenter, grossister, fiskemottak og fiskehandlere som representerer hele verdikjeden. Samlet bidrar nettverket til å utvikle mangfold og kvalitet av norsk sjømat på restauranter i hele Norge.