Torskedager på Altona Vinbar & Kjøkken

12. - 24. februar

Endelig er det tid for sesongens torskemeny. Velkommen til mat og vin i 400 år gamle omgivelser.

Altona tilbyr en av Norges største vinkjellere og velsmakende retter basert på gode, vestnorske råvarer. 
Vertshuskjelleren består av seks ulike rom inkludert en bar/vinbar og eget område der du kan nyte aperitiff eller vinsmaking. Det er også et fint sted å samles til forfriskninger og gode samtaler etter kveldens måltid.
Uteplassen i bakgården har en skulptur av Pål Vigeland, parasoller som skjermer deg for eventuelt regn, samt varmelamper og ulltepper om du skulle bli kald. 

Meny

Klassisk bergensk fiskesuppe med suppeboller og julienne grønnsaker

Fersk torsk med lever og rogn, mandelpotet og smørsaus

Tilslørte bondepiker med eplesorbet

Ordinærpris kr. 595,- pr. person
BT-fordelspris kr. 450,- pr. person
Gyldig BT-fordelsbevis må vises ved ankomst.

Bordbestilling

Benytt bestillingsknapp under eller ring t 55 30 40 00. Altona kan også leies til events og arrangementer. For bestillinger for grupper og lukkede selskaper send oss en forespørsel!

Åpent mandag-torsdag kl 17 - 24, fredag - lørdag kl 17 - 00.30. Kjøkkenet stenger kl 22.00  Andre åpningstider for grupper på forespørsel.