Meny
DB Magasinet

Julebord med skreddersøm

Over 100 års erfaring som selskapsarrangør. 30 ulike festlokaler for små og store grupper. Rabatt på hotellovernattinger. Dette er bare noen av ingrediensene i oppskriften til De Bergenske for et minnerikt julebord midt i Bergen sentrum.

Bilde_native

Når finstasen skal på og forventingene ligger på høyde med toppen av juletrærne, er det trygt og behagelig å kunne overlate rigging av selskapelighetene og matlagingen til de som virkelig kan det. Som De Bergenske – hotell- og restaurantfamilien som i over 100 år har tilrettelagt for selskaper og skapt unik atmosfære i sine mange ulike festlokaler sentralt i Bergen sentrum.

Med flotte klassiske, rustikke, moderne, mindre og store lokaler, kan De Bergenske arrangere julebord for enhver smak – for bare noen få, eller for veldig mange. Med over 30 lokaler i vestlandshovedstaden, tilbyr De Bergenske alt fra intime lokaler med særpreg til flotte saler. Uansett hvilket lokale du velger, lover vi forsvarlige avstander og trygge omstendigheter for deg og ditt julebord.

Altona_Augustin Hotel
Tallerken med julemat.

Eksklusive matbiter

Julebordsbuffet. Gravlaks, spekemat og kalkunbryst. Pinnekjøtt, svineribbe og lutefisk. Deilige, hjemmelagde klassiske kaker og desserter. Fra de mange kjøkken tilberedes herlige julemåltider, servert av dedikert personale blant stemningsskapende oppdekking, blomsteroppsatser, duker og lys.

Ved å legge julebordet til et av De Bergenskes mange selskapslokaler eller restauranter, kan du velge blant ulike konsepter, atmosfære og særs eksklusive smakebiter. Som lutefisken på Grand Hotel Terminus, som er tilberedt og laget etter oppskrifter fra 1500-tallet. Eller Fanaosten på ærverdige Altona Vinbar & Kjøkken i Augustin Hotel – osten som i 2018 gikk til topps i World Cheese Awards. I samme restaurant kan du også få servert det himmelsk gode pinnekjøttet fra H. Brakstad, som flere ganger er blitt kåret til «Årets pinnekjøtt» i Norge.

Hotellrom med dobbeltseng, pult og store vinduer.

Hos bergensmesterne i julebord kommer du og dine bokstavelig talt til duk og dekket bord. Og når festlighetene er over, slipper dere å oppsøke seige taxikøer og i stedet bare traske noen meter til myke hotellsenger og morgensdagens deilige frokostbuffet. Julebordgjester hos De Bergenske får nemlig rabatterte priser på overnatting på et av deres fem flotte hoteller sentralt i Bergen sentrum.

Julebord i trygge hender

I Norge har vi lagt bak oss et halvår med fabelaktig god dugnadsånd og strenge restriksjoner knyttet til smitteverntiltak som følger av COVID-19. Dette førte til at de fleste av oss måtte avlyse eller utsette sosiale sammenkomster, hyggeligheter og feiringer. Nære relasjoner ble brått til avstandsforhold. Årets julebord vil derfor være en ekstra kjærkommen anledning til å endelig komme sammen igjen – i stemningsfulle omstendigheter, sammen med gode kolleger, vennegjengen eller slekt og familie.

Og legger du julebordet til Bergen og i hendene til De Bergenske, kan du være sikker på at du er i trygge hender. De Bergenske forholder seg alltid til nåværende retningslinjer fra myndighetene, og har gode avstandsforhold i alle våre lokaler og spisesteder. På den måten kan du og dine avstandsforhold komme sammen igjen – med trygg, god og forsvarlig avstand.

Lys med mørk bakgrunn

Bestill med avventsgaranti

I tillegg er vi fleksible, og mener at spesielle tider krever spesielle unntak. For vi har full forståelse for at mange avventer med å bestille julebord til smittesituasjonen er mer oversiktlig. Derfor kan du nå bestille julebordet ditt, og avvente gjennomføringen til du føler deg helt trygg. Om du ikke føler deg 100 prosent trygg innen avventstiden er omme, kan du utsette julebordet til neste år.

Velkommen til et minnerikt julebord midt i Bergen sentrum.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.