Meny
DB Magasinet

Opplevelsesrik hotellweekend i Bergen

Bergen er hele Norge i miniatyr – en storby med levende kultur, omfangsrik handel, kulinariske eventyr og majestetisk natur. Og denne høsten står opplevelsene mellom de syv fjell i kø for å underholde og omfavne deg og dine.

Skal du tilbringe en weekend utenbys, vil du gjerne ha flest mulig tilbud og aktiviteter å velge blant. Du vil ha et komfortabelt hotell å bo på. Nærmest mulig sentrumsgatene og de ulike stedene du skal besøke for å suge til deg impulser. Og uansett hvor vi drar, overlever vi ikke på bare luft og kjærlighet.

Bergen at night, panoramic view
Hotellrom med dobbeltseng og sittegruppe.

Overnatting midt i sentrum

Har du tatt det berikende valget å legge en av høstens helgeturer til Bergen, er alle de 5 designhotellene til De Bergenske ypperlig utgangspunkt for en innholdsrik ukeslutt. De Bergenske er ikke bare en familie av hoteller midt i Bergen sentrum, de er eid av og drevet av en ekte bergensfamilie. Uansett hvilket av hotellene du faller ned (i sengen) på, vil du møte behagelig atmosfære og dedikert personale – en perfekt base med kort vei til det meste som bysentrumet har å tilby.

Høsten 2020 tilbyr De Bergenske blant annet hotellpakker som inneholder komfortabel hotellovernatting, deilig frokostbuffet og enten en komisk forestilling om Bergens 950 år lange historie eller en av landets desidert mest kritikerroste komikere – Dagfinn Lyngbø.

På Den Nationale Scene kan du se «Alle tiders Bergen» – en helaftens humoristisk turmarsj gjennom Bergenshistorien. Bergen feirer i år 950 års jubileum, og i løpet av forstillingen, skrevet av Knut Nærum og Morten Lorentzen, får du vite (nesten) alt som har skjedd i byen du enten bor i eller setter pris på å besøke.

Med sin splitter nye forestilling «Kjøreregler i forbindelse med koloniseringen av Mars» skal Lyngbø igjen slå seg løs på hjemmebane, nærmere bestemt på ærverdige Forum Scene – tidligere kåret til ett av Vestlandets 10 underverk.

Inngangen til Bare Restaurant med oppdekket bord.

Kulinariske opplevelser

De Bergenske har ikke bare stjerner av den humoristiske sorten å tilby. For som en del av hotell- og restaurantfamilien finner du også BARE – Bergens første og eneste restaurant med Michelin-stjerne. Lokalisert i eksklusive Bergen Børs Hotel ved Torgallmeningen får du her servert det beste vårt langstrakte land har å by på av økologiske råvarer fra småskalaprodusenter.

I samme bygg som stjernerestauranten kan du også innta kulinariske og næringsrike opplevelser fra øverste bordplate hos Bare Vestland. Restauranten har siden åpningen i 2015 vært et populært sted både for lokale og tilreisende, hvor du kan nyte kortreist mat og drikke i en avslappet og uhøytidelig atmosfære.

Se alle de mange og smakfulle spisestedene som De Bergenske har å tilby i Bergen sentrum.

Følg gjerne De Bergenske på Facebook og Instagram for mer informasjon og nyheter.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.