Meny
Fasade Grand Hotel Terminus

På Grand Hotel Terminus holder vi åpent. Vi følger Helsedirektoratets anbefalinger for å minimere og håndtere smittefare, og holder derfor åpent med redusert drift.

Sikkerhet for våre gjester og kolleger er vår første prioritet på alle måter. Vi tar alle forholdsregler for at du skal føle deg trygg når du er gjest hos oss.

Har du spørsmål vedrørende ditt opphold ta kontakt med oss hverdager 0800–1600 på telefon 55 21 25 00 eller send en e-post til booking@grandterminus.no.

Bar Amundsen:
Vi har åpnet Bar Amundsen igjen og ønsker våre gjester velkommen til å nyte god mat og drikke i hyggelige omgivelser.

Under er noen av smitteverntiltakene vi har innført for å minimere og håndtere smittefare

  • Vi har egne stasjoner med hånddesinfeksjon plassert i alle fellesarealer.
  • Vi har styrket renholdet av felles kontaktflater, som dørhåndtak og andre berøringsflater på hotellet.
  • Kjøkken og restaurant tar alle forhåndsregler når det gjelder mat og servering. Til frokost tilbyr vi betjent buffetløsning.
  • Vi unngår nærkontakt i form av håndhilsning, klemming og lignende.
  • Treningsrommet på hotellet er stengt.
  • Våre ansatte har blitt instruert i hvordan best stille seg til den rådende situasjonen, samt hvordan de best kan unngå smitte.

Kansellering: Vanlige kanselleringsregler gjelder. Hva som gjelder din bestilling, avhenger av hvilken type bestilling du har gjort. Se din bekreftelse for mer informasjon.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.