Meny
Fasade Bergen Børs og bygninger rundt

Showpakke

Dagfinn Lyngbø er endelig tilbake! Høsten 2020 kommer Dagfinn Lyngbø til Bergen med en flunkende ny standup-forestilling på Forum Scene.

«Kjøreregler i forbindelse med koloniseringen av Mars»

Dagfinn Lyngbø har herjet show- og standupscenen i Norge i en årrekke, og er Norges mest kritikerroste og mestselgende komiker. «Kjøreregler i forbindelse med kolonialiseringen av Mars» har premiere den 17. september. At vi skal til mars, er ikke noe Dagfinn har funnet på. NASA sier det. Og det er ikke så lenge til heller. Og det kan bli stress.  I en tid hvor alt kommer i tidsklemma er det viktig å planlegge. Det er på høy tid å gå igjennom noen generelle «Kjøreregler i forbindelse med koloniseringen av Mars».

Showpakke

Vi tilbyr showpakke med overnatting og billetter til «Kjøreregler i forbindelse med kolonisering av Mars» lørdager i perioden 16. oktober til 12. desember.

PRIS FOR SHOWPAKKE

Overnatting i dobbeltrom inkl. billetter til show og frokostbuffet.

Fra 995 kr per person

Ekstra overnatting? I forbindelse med bestilling av showpakke, tilbyr vi ekstra god pris på overnatting fra fredag–lørdag.

Fra 450 kr per person i dobbeltrom

GRUPPEBESTILLING

For grupper på mer enn 10 personer kan bestilling gjøres på e-post til showpakke@debergenske.no eller ved å ringe til vår bookingavdeling på tlf. 55 30 40 40.

Seng på hotellrom Zander K

Bestill showpakke på Zander K Hotel

Pris fra 995 kr per person i dobbeltrom inkl. billetter til show og frokostbuffet.

Hotellrom med dobbeltseng, store vinduer og lyse farger på vegg og gulv.

Bestill showpakke på Bergen Børs Hotel

Pris fra 1145 kr per person i dobbeltrom inkl. billetter til show og frokostbuffet.

Middag og show

Vi har egen showmeny for våre gjester som skal på show i Bergen. Eller kanskje dere vil kombinere show med julebord?

  • 2–retters fra 310 kr per person
  • 3-retters fra 395 kr per person
  • Julebord fra 595 kr per person

Vi kan også tilby mange spennende selskpasmenyer og buffeter, alt fra tapasbuffet til 7–retters gourmetmeny. Spør oss også om tilbud på vin-, whisky- eller ølsmaking.

Dette menytilbudet gjelder ved overnatting på Zander K Hotel, Augustin Hotel og Grand Hotel Terminus. Egne menyer og priser på Bergen Børs Hotel. Ta kontakt for mer informasjon.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.