Meny
Fire personer som sitter rundt et julepyntet bord

Julebord med og for gode avstandsforhold

I år har vi holdt god avstand til våre nære og kjære. Våre nærmeste forhold ble brått og ufrivillig til ekte avstandsforhold. Sosiale stunder med venner ble byttet ut med Skype. Feiringer med familie ble utsatt. Hyggelige sammenkomster med kolleger ble avlyst. Derfor vil det være svært kjærkomment å endelig komme sammen. Gjenoppta de gode samtalene, de hyggelige skålene, de minnerike stundene. Å komme nærmere igjen – på en trygg og god avstand.

Vi har gode avstandsforhold i alle våre lokaler og spisesteder, og tar smittevern på ramme alvor – både på Augustin Hotel, Grand Hotel Terminus, Zander K Hotel og Grand Bergen.

Det betyr at du også i år kan nyte tradisjonell norsk julemat i toppklasse, i vakre omgivelser sentralt i Bergen sentrum. Opplev en trygg, varm og deilig atmosfære, og få den riktige julestemningen sammen med dine avstandsforhold – det være seg kolleger, familie eller vennegjengen.

Vi skreddersyr ditt julebord og garanterer gode avstandsforhold – velkommen til julebord hos De Bergenske.

Julepyntet rundt bord med gardin i rødtoner i bakgrunnen

JULEBORD HOS DE BERGENSKE

Med flotte klassiske, rustikke, moderne, mindre og store lokaler, kan De Bergenske arrangere julebord for enhver smak – for bare noen få, eller for veldig mange. Med over 30 lokaler i vestlandshovedstaden, tilbyr vi alt fra intime lokaler med særpreg til flotte saler. Uansett hvilket lokale du velger, lover vi forsvarlige avstander og trygge omstendigheter for deg og ditt julebord.

Ved å legge julebordet til et av våre mange selskapslokaler eller restauranter, kan du velge blant ulike konsepter, atmosfære og særs eksklusive smakebiter.

Juletallerken med pinnekjøtt, ribbe og pølse med tilbehør på trebord.

JULEMENYER

JULEBUFFET

På vår julebordsbuffet vil det av kalde forretter være et utvalg av tradisjonelle og velsmakende retter som hjemmelaget gravlaks, spekemat og kalkunbryst. Av varmretter er det klassiske juleretter som pinnekjøtt, svineribbe og lutefisk med tilbehør. På dessertbordet står det deilige, hjemmelagde klassiske kaker og desserter.

PRIS FRA 595 KR PER PERSON

JULEMIDDAG

Vi tilbyr også julemeny hvis dere ønsker et alternativ til den tradisjonelle julebuffeten. Velger dere julemeny blir denne servert i eget selskapslokale. Det kommer da 85 kr per kuvert for oppdekking, egne blomsteroppsatser, duker og lys.

FRA 425 KR PER PERSON FOR 2 RETTERS MENY

Hotellrom med dobbeltseng og lyse farger på gulv og vegger.

Overnatte i forbindelse med julebordet?

Unngå lange taxikøer ute i vinterkulden? Bestiller du overnatting hos oss kan du legge deg i en varm seng og våkne opp til en deilig frokost etter julebordet. Vi har totalt 655 hotellrom fordelt på fem hotell sentralt i sentrum. Julebordsgjester hos oss får rabattere priser på overnatting. Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud.

Avventstid

Vi har full forståelse for at mange avventer med å bestille julebord til smittesituasjonen er mer oversiktlig. Derfor kan du nå bestille julebordet ditt, og avvente gjennomføringen til du føler deg helt trygg. Om du ikke føler deg 100 prosent trygg innen avventstiden er omme, kan du utsette til et senere tidspunkt.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.