Meny

Avventstid

Vi har full forståelse for at mange avventer med å bestille julebord til smittesituasjonen er mer oversiktlig. Derfor kan dere nå bestille julebord, og avvente gjennomføringen til dere føler dere helt trygg. Om dere ikke føler dere 100 prosent trygg innen avventstiden er omme, kan dere utsette til et senere tidspunkt.

Lys med mørk bakgrunn

Hva vil avventstiden si i praksis?

Hva vil egentlig avventstiden si i praksis? Det vil si at dere kan bestille årets julebord på ønsket dato, men helt inntil syv dager før planlagt dato kan dere utsette julebordet. Dere bestemmer da om dere vil endre til en senere dato i år, eller utsette og ha et annet arrangement neste år. Dette vil ikke koste dere noe ekstra.

Hvis dere ikke føler dere helt trygg innen avventstiden er omme, vil vi fakturere dere for den opprinnelige bestillingen, men dere vil da ha mulighet til å avvente og kan bestille nytt arrangement når det kjennes mer trygt for dere. Utsettelsen er gyldig til og med 31. mai 2021.

Vilkårene for avventstid gjelder for grupper som har bestilt julebord i perioden 26. oktober 2020 til 31. januar 2021. Datoen kan bare endres én gang og eventuell prisdifferanse på ny dato kan forekomme. Ny dato for julebordet eller annet arrangement må bestilles på samme sted som opprinnelig bestilling. Endring av dato er avhengig av tilgjengelighet, og begrenset tilgjengelig på enkelte datoer kan forekomme. Alle endringer må skje skriftlig.

Julepyntet rundt bord med gardin i rødtoner i bakgrunnen

Julebord hos De Bergenske

Med flotte klassiske, rustikke, moderne, mindre og store lokaler, kan De Bergenske arrangere julebord for enhver smak – for bare noen få, eller for veldig mange. Med over 30 lokaler i vestlandshovedstaden, tilbyr vi alt fra intime lokaler med særpreg til flotte saler. Uansett hvilket lokale du velger, lover vi forsvarlige avstander og trygge omstendigheter for deg og ditt julebord.

Ved å legge julebordet til et av våre mange selskapslokaler eller restauranter, kan du velge blant ulike konsepter, atmosfære og særs eksklusive smakebiter.

Juletallerken med pinnekjøtt, ribbe og pølse med tilbehør på trebord.

JULEMENYER

JULEBUFFET

På vår julebordsbuffet vil det av kalde forretter være et utvalg av tradisjonelle og velsmakende retter som hjemmelaget gravlaks, spekemat og kalkunbryst. Av varmretter er det klassiske juleretter som pinnekjøtt, svineribbe og lutefisk med tilbehør. På dessertbordet står det deilige, hjemmelagde klassiske kaker og desserter.

PRIS FRA 595 KR PER PERSON

JULEMIDDAG

Vi tilbyr også julemeny hvis dere ønsker et alternativ til den tradisjonelle julebuffeten. Velger dere julemeny blir denne servert i eget selskapslokale. Det kommer da 85 kr per kuvert for oppdekking, egne blomsteroppsatser, duker og lys.

FRA 425 KR PER PERSON FOR 2 RETTERS MENY

Hotellrom med dobbeltseng og lyse farger på gulv og vegger.

Overnatte i forbindelse med julebordet?

Unngå lange taxikøer ute i vinterkulden? Bestiller du overnatting hos oss kan du legge deg i en varm seng og våkne opp til en deilig frokost etter julebordet. Vi har totalt 655 hotellrom fordelt på fem hotell sentralt i sentrum. Julebordsgjester hos oss får rabattere priser på overnatting. Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.