Meny
Menyer

Julebuffet

Forrettsbuffet

Av kalde forretter vil det være et utvalg av tradisjonelle og velsmakende retter.

  • Hjemmelaget gravlaks med sennepssaus og flatbrød
  • Røkelaks med eggerøre
  • Reker med sitron og majones
  • Husets sherrysild og sennepsild servert med rugbrød
  • Spekematanretning med hjemmelaget potetsalat og hvetekringle
  • Kalkunbryst med waldorfsalat
  • Godt brød og kviteseidsmør
  • Utvalget kan variere noe på de ulike steder.

Utvalget kan variere noe på de ulike steder.

VARMBUFFET

Smakfulle norske juleretter med tilbehør.

  • Pinnekjøtt
  • Svineribbe
  • Lutefisk
  • Julepølser
  • Medisterkaker

DESSERTBORD

Deilige hjemmelagde kaker og desserter. På dessertbordet står fristende klassiske desserter som riskrem, multekrem, karamellpudding, ulike typer fromasj, julekaker og kransekake, samt kaffe og te.

PRISER

Augustin Hotel, Zander K Hotel og Kalfaret Brygghus
Ukedager og helger uke 44–46 og 51: 595 kr
Helgene uke 47–50: 695 kr

Grand Hotel Terminus og Grand Bergen
Ukedager og helger uke 44–46 og 51: 695 kr
Helgene uke 47–50: 795 kr

ÅPENT JULEBORD

Er dere en mindre gruppe som ønsker å bestille julebuffet på et av våre spisesteder? Brasseriet
på Grand Hotel Terminus, Brasserie No22 på Augustin Hotel og Waldemars på Kalfaret Brygghus holder åpent utvalgte helger i julebordsesongen.

HELGER UKE 44–46 OG 51: 595 KR

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.