395 KR PER PERSON
VARMBUFFET
Smakfulle norske juleretter med tilbehør.
– Pinnekjøtt
– Svineribbe
– Lutefisk
– Julepølser
– Medisterkaker
DESSERTBORD
Deilige hjemmelagde kaker og desserter. På dessertbordet står fristende klassiske
desserter som riskrem, multekrem, karamellpudding, ulike typer fromasj, julekaker og kransekake, samt kaffe og te.
545 KR PER PERSON
HOVEDRETTER
– Lutefisk med tilbehør. Inkl. påfyll.
Maks 30 personer.
– Stor assortert juletallerken med pinnekjøtt, svineribbe, julepølse med
mer.
Maks 20 personer.
– Pinnekjøtt med tradisjonelt tilbehør.
– Svineribbetallerken med klassisk tilbehør.
DESSERT
Riskrem med kirsebærsaus. Inkl. kaffe/te.
475 KR PER PERSON
Lunsj har inntil 2 timer varighet med oppstart mellom kl. 1130 og 1500.
Tallerkenservering
Ved flere enn 50 gjester må hele selskapet ha samme meny. Vår anbefaling ved større selskaper er å velge buffetløsning.
Eget lokale
Dersom dere ønsker at selskapet skal være i eget lokale tilkommer det 85 kr per kuvert for oppdekking, egne
blomsteroppsatser, duker og lys.
DRIKKEPAKKE 1 – 190 KR
To serveringer, juleøl (33 cl) klasse F 6,5% eller glass med vin.
DRIKKEPAKKE 2 – 280 KR
Aperitiff (glass med musserende vin). To serveringer, juleøl (33 cl) klasse F 6,5% eller glass med vin.
ALKOHOLFRI – 230 KR
Aperitiff (glass med musserende vin). To ganger servering til maten.