Meny

Julefrokost – buffet

  • Oster fra lokale leverandører.
  • Juleskinke og spekeskinke fra Brakstad.
  • Røkt ørret fra Fossen med nylaget
    eggerøre.
  • Spekesild med rugbrød, rømme, dill og
    syltet løk.
  • Hjemmelaget Skagenrøre og surdeigsbrød.
  • Leverpostei med sjy og sprøtt bacon fra
    Brakstad.
  • Pisket bondesmør og nystekt brød.
  • Deilige croissanter og nystekte scones med
    rømme og rørte bær.
  • Kaffe/te etter ønske
    Varighet inntil 2 timer med oppstart mellom 0730
    og 0830.

495 KR PER PERSON

Julelunsj – buffet

VARMBUFFET

Smakfulle norske juleretter med tilbehør.
– Pinnekjøtt
– Svineribbe
– Lutefisk
– Julepølser
– Medisterkaker

DESSERTBORD

Deilige hjemmelagde kaker og desserter. På dessertbordet står fristende klassiske
desserter som riskrem, multekrem, karamellpudding, ulike typer fromasj, julekaker og kransekake, samt kaffe og te.

695 KR PER PERSON

Julelunsj – 2 retter

HOVEDRETTER

– Lutefisk med tilbehør.
– Stor assortert juletallerken med pinnekjøtt, svineribbe, julepølse med
mer.
– Pinnekjøtt med tradisjonelt tilbehør.
– Svineribbetallerken med klassisk tilbehør.

DESSERT

Riskrem med kirsebærsaus. Inkl. kaffe/te.

595 KR PER PERSON

Lunsj har inntil 2 timer varighet med oppstart mellom kl. 1130 og 1500.

Tallerkenservering
Ved flere enn 50 gjester må hele selskapet ha samme meny. Vår anbefaling ved større selskaper er å velge buffetløsning.

Eget lokale
Dersom dere ønsker at selskapet skal være i eget lokale tilkommer det 150 kr per kuvert for oppdekking, egne
blomsteroppsatser, duker og lys.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.