pyntet festbord i Hansasalen

Festlokaler du ikke finner maken til

Storslått – eller rustikt og intimt.

Jubileum, festmiddag, banketter, vårfest, oktoberfest, runde dager, konfirmasjon, bryllup, uformelle samlinger, julebord, 30-40-50-60 årsdager med mer.

– Et godt kjøkken og lokaler du ikke finner maken til skaper en god ramme for den store dagen.

Ønsker du å skape et annerledes og ekstra unikt arrangement? Vi samarbeider gjerne med deg eller med din profesjonelle eventarrangør.

Du kan ha fest for 200 personer i Hansasalen, utnytte den mer tilbaketrukne baren Humlekjelleren med plass til 64 personer, eller holde mindre selskap i Vognhallen. Alle rommene tilbyr et historisk særpreg.

 

Bord dekket til fest i Vognhallen

Skreddersydd selskap

På Kalfaret Brygghus kan du feire bryllup, jubileum og konfirmasjon, akkurat slik du ønsker deg. Kombiner gjerne selskapet med overnatting hos en av De Bergenske sine fem stjernehoteller.

Ekte matopplevelser

Vi tilbyr en rekke menyer og matopplevelser som kan tilpasses ditt selskap.

Kokk som dekorerer desserttallerken

Selskapsmeny

Vi tror på et gastronomisk mathåndverk i harmoni med natur og kultur. Vårt mål er å bruke ferske, lokale råvarer av høy kvalitet. Vi er faglærte kokker som sammen søker den gode, ekte smaken. Vi forplikter oss til å følge sesongene i vårt mangfold av retter. Mat er vår lidenskap, og vi lover deg en opplevelse av ekte matglede.

Fra kr. 575

Kokk danderer mat

Tapasbuffet

Kjøkkenet byr på buffeter av smaksfristelser fra mange verdenshjørner. Her kan du nyte herlige småretter av eksklusive råvarer fra Norge, Spania, Italia, Frankrike og Japan. Tapasmenyene tilbys for grupper fra 15 personer og oppover. Mindre grupper på forespørsel.

Fra kr. 395

Rundt bord med hvit duk dekket til jul med juletre i bakgrunnen.

Julebord

Det kan være fint å være helt for seg selv i eget lokale. Stemningsfullt og intimt. Dans i eget lokale eller i Waldemars restaurant. Nydelig med julemat og ekte julebrygg – Brygghusets egenproduserte juleøl. Du kan også gjerne bestille bord for mindre grupper i Waldemars restaurant.

2 retters julemeny fra kr 425 og Julebuffet fra kr 590

Dekket bord og ølbryggetanker

Signaturmeny for Kalfaret Brygghus

Disse menyene er svært populære. Her finner du et utvalg av velsmakende retter hvor vi bruker lokale råvarer og eget øl i maten for å gi en god og særegen smaksopplevelse. Til dette kan du med fordel drikke ulike typer øl fra eget mikrobryggeri.

Ølapertif eller liten ølsmaking

En god icebreaker og en kort velkomstintroduksjon til Brygghusets historie kan du få sammen med vår øl-aperitif der vi gir deg et brett med fire smaker av vårt mikrobrygg.

Kr. 150 pr brett.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.