Meny

Lokaler i Kalfaret Brygghus

Her har vi lokaler i flere størrelser og for alle anledninger. Du kan ha fest for 200 personer i Hansasalen, utnytte den mer tilbaketrukne baren Humlekjelleren med plass til 64 personer, eller holde mindre selskap i Vognhallen. Vi kan også tilby mindre møterom, alle med den spesielle, historiske stemningen som gjør Kalfaret Brygghus unikt.

Bordoppdekking og bryggetanker på Kalfaret Brygghus

Waldemars

Kapasitet: 20 – 120

Restaurant og mikrobryggeri

Restaurant og mikrobryggeri består av ulike rom og vi kan ta i mot bestillinger fra 20 personer til maks 120 for dette lokalet. Det er populært å ha stedet som minglebar etter at andre arrangementer og fellesprogrammer på huset er avsluttet. Egen bar/pub.

pyntet festbord i Hansasalen

Hansasalen

Kapasitet: 200

Brygghusets store festsal

Brygghusets store festsal er et av Bergens mest ærverdige selskapslokaler. Dekorasjonen – den monumentale “Peer Gynt”-fresken av Alf Rolfsen, og arkitekturen skaper en flott ramme for 40 til 200 gjester. Salen har spesialdesignet bar, danseparkett, nye lysekroner og akustikkforbedrende tekstiler på vegger og gulv.

Humlekjelleren

Kapasitet: 60

Intimt og rustikk miljø

Har et intimt og rustikk miljø med hvitmalte murhvelvinger og “bierstube”-stemning. Her finner du egen bar og musikkanlegg og er tilbaketrukket slik at det gir en avslappende følelse av å “være for seg selv”. Skal du holde selskap for mellom 20 og 60 gjester – og er på utkikk etter noe annerledes, men likevel avslappet – så er Humlekjelleren midt i blinken.

Platou

Kapasitet: 60

Nytt lokale med kapasitet for opp til 60 personer med mingleområde ved de originale bryggertankene til Hansa.

Vognhallen

Kapasitet: 40

Populært til apertif og mottagelser.

Her arrangerer vi ølsmaking og mindre selskaper. Passer for inntil 40 med bordoppsett Kino, og 30 i klasserom. Stort og rommelig, topp projektor og lydanlegg. Uformell og industriell stil.

NYHET: I dette rommet har vi nå innredet egen bar og ølskole for inntil 26.

Stoler plassert på linje

Maskinrom 1

Kapasitet: 115

Stor projektorflate, dagslys og lydanlegg.

Her kan du stresse ned og være for deg selv i annerledes, industrielle og historiske omgivelser, like utenfor bykjernen. Passer for 115 gjester i kino eller 70 i klasserom.

Maskinrom 2

Kapasitet: 20

Perfekt for arbeidsmøter og styremøter

Passer for arbeidsmøter og styremøter med inntil 20 personer. Velutstyrt med store, komfortable konferansestoler, takmontert projektor, dagslys.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.