Meny

Konsentrasjon og fokus

Vær helt for deg selv!

Vi tilbyr tre moderne konferanserom med gode arbeidsforhold, WIFI og herlige matopplevelser med både sunt og søtt (hjemmebakt) til kaffepausene. Her kan du stresse ned og være for deg selv i annerledes, industrielle og historiske omgivelser, like utenfor bykjernen.

Sentralt: ved busstopp, rikelig med parkeringsplasser ved to innendørs p-hus og en utendørs like ved, ikke langt fra busstasjon og jernbane.

Topp utstyr: Bose lydanlegg med trådløse mikrofoner, nye, lyssterke projektorer med stor presentasjonsflate, WIFI. Rommene har god ventilasjon, fin takhøyde og Maskinrom 1 og 2 har dagslys.

Gruppearbeider kan utføres i Brygghusets mange ulike rom.

Stedet egner seg godt for møter med middag, gjerne med ølsmaking som en ekstra opplevelse.

Vognhallen i Kalfaret Brygghus

Skreddersy ditt arrangement

På Kalfaret Brygghus får du akkurat det arrangementet du ønsker deg. Om du skal ha et styremøte med få personer, kurs eller konferanser med flere mennesker, får du den spesielle, historiske stemningen som gjør Kalfaret Brygghus unikt. Du kan holde konferanser med opptil 115 personer i det ene maskinrommet, mens Vognhallen har plass til cirka 40. Det mindre maskinrommet er perfekt til styremøter. Kombiner gjerne konferanse med overnatting på ett av De bergenske sine fem stjernehoteller.

Ekte matopplevelser

Vi tilbyr en rekke menyer og matopplevelser som kan tilpasses ditt arrangement.

Bilde av frukt og bakverk på tallerken

Dagpakke

Kaffe og te er selvfølgelig tilgjengelig hele dagen, men inkludert i dagpakkene får du også noe fristende sunt og søtt som pausemat. Til lunsj serveres det et 2 retters måltid med lekker hovedrett og en uimotståelig dessert.

Fra kr. 425 pr person.

Prisen varierer med ukedagene og antall personer.

Buffet i Brasseriet på Grand Hotel Terminus

Konsefansemeny

Gode matopplevelser er viktig for en vellykket konferanse, og et velsmakende måltid på slutten av en effektiv og handlekraftig dag kan derfor sette prikken over i-en under et møte eller konferanse. De bergenske tilbyr en smakfull konferansemeny til våre kurs- og konferansegjester. Vårt annerkjente kjøkken benytter lokale råvarer med høy kvalitet for å gi dere den aller beste matopplevelsen.

Kokk danderer mat

Tapasbuffeter

Kjøkkenet byr på buffeter av smaksfristelser fra mange verdenshjørner. Her kan du nyte herlige småretter av eksklusive råvarer fra Norge, Spania, Italia, Frankrike og Japan. Tapasmenyene tilbys for grupper fra 15 personer og oppover. Mindre grupper på forespørsel.

Fra kr. 395

Rundt bord med hvit duk dekket til jul med juletre i bakgrunnen.

Julebord

Det kan være fint å være helt for seg selv i eget lokale. Stemningsfullt og intimt. Dans i eget lokale eller i Waldemars restaurant. Nydelig med julemat og ekte julebrygg – Brygghusets egenproduserte juleøl. Du kan også gjerne bestille bord for mindre grupper i Waldemars restaurant.

2 retters julemeny fra kr 425 og Julebuffet fra kr 590

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.