Meny

Selskap i Kalfaret Brygghus

Jubileum, festmiddag, banketter, vårfest, oktoberfest, runde dager, konfirmasjon, bryllup, uformelle samlinger, julebord, 30-40-50-60 årsdager med mer. Et godt kjøkken og lokaler du ikke finner maken til skaper en god ramme for den store dagen.

Svart tallerken med grønn sløyfe og grå bakgrunn

Julebord

Det kan være fint å være helt for seg selv i eget lokale. Stemningsfullt og intimt. Dans i eget lokale eller i Waldemars Restaurant. Nydelig julemat og topp stemning. Du kan også gjerne bestille bord for mindre grupper i Waldemars Restaurant.

pyntet festbord i Hansasalen

Festlokaler du ikke finner maken til

Storslått – eller rustikt og intimt.

Ønsker du å skape et annerledes og ekstra unikt arrangement? Vi samarbeider gjerne med deg eller med din profesjonelle eventarrangør.

Du kan ha fest for 200 personer i Hansasalen, utnytte den mer tilbaketrukne baren Humlekjelleren med plass til 64 personer, eller holde mindre selskap i Vognhallen. Alle rommene tilbyr et historisk særpreg.

Bord dekket til fest i Vognhallen

Skreddersydd selskap

På Kalfaret Brygghus kan du feire bryllup, jubileum og konfirmasjon, akkurat slik du ønsker deg. Kombiner gjerne selskapet med overnatting hos en av De Bergenske sine fem stjernehoteller.

Ekte matopplevelser

Vi tilbyr en rekke menyer og matopplevelser som kan tilpasses ditt selskap.

Bordoppdekning i Waldemars restaurant

Selskapsmeny

Vi leverer menyer med sesongaktuelle råvarer av ypperste kvalitet. Vårt mål er å bruke kortreiste råvarer som gir den gode, ekte og ferske smaken. Vi er faglærte kokker som er lidenskapelig opptatt av å gi deg en opplevelse av ekte matglede.

Fra 500 kr

Kokk danderer mat

Tapasbuffet

Kjøkkenet byr på buffeter av smaksfristelser fra mange verdenshjørner. Her kan du nyte herlige småretter av eksklusive råvarer fra Norge, Spania, Italia, Frankrike og Japan. Tapasmenyene tilbys for grupper fra 15 personer og oppover. Mindre grupper på forespørsel.

Fra 395 kr

Ølaperitiff eller liten ølsmaking

En god icebreaker og en kort velkomstintroduksjon til Brygghusets historie kan du få sammen med vår ølaperitiff der vi gir deg et brett med fire smaker av vårt mikrobrygg.

150 kr pr brett.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.