Meny
Svart tallerken med grønn sløyfe og grå bakgrunn
Kalfaret Brygghus

Julebord

Julebord i historiske lokaler

Kalfaret Brygghus ligger på historisk grunn i Hansa Bryggerier sine tidligere lokaler. Hvis dere er på jakt etter lokaler i rustikke omgivelser er Kalfaret Brygghus stedet for årets julebord. I Hansasalen, som er en av Bergens mest ærverdige festsaler, er det plass til 200 gjester. Vi har også flere mindre lokaler, alle med den spesielle, historiske stemningen som gjør Kalfaret Brygghus unikt.

Herlig julemat

På julebuffeten får du fristende kalde retter på forrettsbuffeten, og knasende juleribbe, pinnekjøtt og lutefisk på varmbuffeten. I tillegg står det deilige kaker og desserter samt kaffe og te på dessertbordet.

PRIS FRA 595 KR PER PERSON

Vi tilbyr også tradisjonell julemiddag som et alternativ til julebuffet,

PRIS FRA 425 KR PER PERSON FOR 2 RETTER

Vi legger også til rette for vegetarianere, allergikere og andre kostbehov.

Kombiner gjerne julebordet med gode viner fra vår anerkjente vinkjeller!

Hotellrom med dobbeltseng på Zander K Hotel

Overnatting i forbindelse med julebordet?

Unngå lange taxikøer ute i vinterkulden? Bestiller du overnatting på et av våre fem hotell, kan du legge deg i en varm seng og våkne opp til en deilig frokost etter julebordet. Vi har totalt 655 hotellrom i Bergen sentrum, og julebordsgjester hos oss får rabattere priser på overnatting. Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.