Meny
Brasseriet på Grand Terminus med hvite duker og brune stolper.

Konferansemeny

Gode matopplevelser er viktig for en vellykket konferanse, og et velsmakende måltid på slutten av en effektiv og handlekraftig dag kan derfor sette prikken over i-en under et møte eller konferanse. De Bergenske tilbyr en smakfull konferansemeny til våre kurs- og konferansegjester. Vårt anerkjente kjøkken benytter lokale råvarer med høy kvalitet for å gi dere den aller beste matopplevelsen.

Meny A – Kylling

SKAGENRØRE
med salat og ristet toast.

PANNESTEKT KYLLINGBRYST
med fransk grønnsaksragu, brokkoli,
urtemarinerte poteter og fløtesaus.

SJOKOLADEBROWNIE
med krokankaramell og vaniljeis.

Meny B – Sei

KREMET BLÅSKJELLSUPPE
med fennikel og gressløk.

URTEBAKT SEI FRA BØVÅGEN
med smørdampet spisskål, reddik, gulrot og smørsaus.

CRÉME BRÛLÉE
med hjemmerørte bringebær.

Meny C – Kalv

SELLERISUPPE
med paprikacoulis og krutonger.

HELSTEKT FLATBIFF AV KALV
med potetpuré, glasert gulrot, brokkoli og rødvinsaus.

EPLETERTE FRA HARDANGER
Eplekompott, crumble og vaniljeis.

 

Kontakt booking på booking@debergenske.no for priser.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.