Meny
Brasseriet på Grand Terminus med hvite duker og brune stolper.

Konferansemeny

Gode matopplevelser er viktig for en vellykket konferanse, og et velsmakende måltid på slutten av en effektiv og handlekraftig dag kan derfor sette prikken over i-en under et møte eller konferanse. De Bergenske tilbyr en smakfull konferansemeny til våre kurs- og konferansegjester. Vårt anerkjente kjøkken benytter lokale råvarer med høy kvalitet for å gi dere den aller beste matopplevelsen.

Meny A – Kylling

KREMET POTET OG PURRELØKSUPPE
med ristede gresskarkjerner og timianolje.

KYLLINGBRYST
med ratatouille, dampet brokkoli, peppersaus og potet grenaille.

SJOKOLOADEBROWNIE
med krokankaramell og vaniljeis.

295 KR FOR 2 RETTER | 365 KR FOR 3 RETTER

Meny B – Fjellørret

KALKUN FRA HOMLAGÅRDEN
med selleri, eple- og yoghurtsalat.

FJELLØRRET MARINERT I GRØNNKÅL
med bakt blomkål og rødbeter, mandelpotet, smørsaus med gressløk.

SKOGSBÆRMOUSSEKAKE PÅ NØTTEBUNN
med marinerte bær og bærsaus.

325 KR FOR 2 RETTER | 395 KR FOR 3 RETTER

Meny C – Jærgris

SKAGENRØRE
med salat og ristet toast.

HELSTEKT NAKKE AV JÆRGRIS
med potetpuré, sesongens rotgrønnsaker, kålsalat med eple og pepperot. Sjysaus.

PANNACOTTA
med rørte bringebær og sjokoladeknekk.

355 KR FOR 2 RETTER | 425 KR FOR 3 RETTER

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.