Julekonsert med Kurt Nilsen 2019

En av landets største artister kommer tilbake til Bergen også i år for å holde julekonsert. I desember er Kurt Nilsen og bandet hans på ny klar til å skape flott julestemning i Grieghallen. Dette er et av høydepunktene i førjulstiden for mange og har blitt en av de fineste og viktigste førjulstradisjonene i Bergen.

Over 80 000 publikummere har fått med seg denne julekonserten i Bergen siden Kurt for første gang inviterte oss med inn i sitt juleunivers i 2011. Det er repertoaret fra den stemningsfulle juleplaten hans «Have Yourself A Merry Little Christimas» som er utgangspunktet for konsertens verdige og vakre julestemning. Albumet har solgt i flere hundre tusen eksemplarer og er steamet over 76 millioner ganger siden utgivelsesåret 2010. Det blir omtalt som en moderne norsk klassiker og er en soleklar favoritt blant publikum.

Det er duket for åtte konserter med Kurt Nilsen og band i Grieghallen i år. Hos oss kan du kjøpe showpakke med overnatting og billett til to av julekonsertene. Kl. 2100 fredag den 20. desember og kl. 1700 lørdag den 21. desember.

I bandet har den folkekjære musikeren med seg noen av Norges beste musikere for å skape den herlige stemningen som har blitt en tradisjon i Grieghallen. Som special guest er selvsagt fantastiske Christel Alsos.

Du kan allerede nå sikre deg showpakke som inkluderer et opphold på et av våre hotell og billetter til en fabelaktig aften spekket med julestemning.

20. des. kl. 2100 og og 21. des. kl. 1700