Meny
Bergen på kveldstid.

Hotellpakker høsten 2020

På storbyweekend til byen mellom de syv fjell i høst? Denne høsten tilbyr vi hotellpakker som inneholder komfortabel hotellovernatting, deilig frokostbuffet og enten en komisk forestilling om Bergens 950 år lange historie eller en av landets desidert mest kritikerroste komikere – Dagfinn Lyngbø.

Showpakke – «Kjøreregler i forbindelse med kolonialiseringen av Mars»

Dagfinn Lyngbø har herjet show- og standupscenen i Norge i en årrekke, og er Norges mest kritikerroste og mestselgende komiker. «Kjøreregler i forbindelse med kolonialiseringen av Mars» har premiere høsten 2020.

Vi tilbyr showpakker i perioden 17. oktober til 12. desember.

Pris fra 995 kr per person
Inkluderer billetter til forestilling og overnatting i dobbeltrom med frokost.

Teaterpakke – «Alle tiders Bergen»

På Den Nationale Scene kan du denne høsten se «Alle tiders Bergen» – en helaftens humoristisk turmarsj gjennom Bergenshistorien. Bergen feirer i år 950 års jubileum, og i løpet av forstillingen får du vite (nesten) alt som har skjedd i byen du enten bor i eller setter pris på å besøke.

Pris fra 795 kr per person
Inkluderer billett i parkert til forestilling og overnatting i dobbeltrom med frokost.

Trygge opphold hos De Bergenske

Vi legger til rette for trygge og hyggelige opphold på våre hoteller. Vi forholder oss alltid til rådene og anbefalingene fra helsemyndighetene. Våre gjesters trygghet er vår første prioritet på alle måter.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.