Meny
Kurt Nilsen med hatt

Julekonsert med Kurt Nilsen

20. og 21. desember

En av landets største artister kommer tilbake til Bergen også i år for å holde julekonsert. I desember er Kurt Nilsen og bandet hans på ny klar til å skape flott julestemning i Grieghallen. Dette er et av høydepunktene i førjulstiden for mange og har blitt en av de fineste og viktigste førjulstradisjonene i Bergen.

En av de fineste førjulstradisjonene i Bergen

Over 80 000 publikummere har fått med seg denne julekonserten i Bergen siden Kurt for første gang inviterte oss med inn i sitt juleunivers i 2011. Det er repertoaret fra den stemningsfulle juleplaten hans «Have Yourself A Merry Little Christimas» som er utgangspunktet for konsertens verdige og vakre julestemning. Albumet har solgt i flere hundre tusen eksemplarer og er steamet over 76 millioner ganger siden utgivelsesåret 2010. Det blir omtalt som en moderne norsk klassiker og er en soleklar favoritt blant publikum.

I bandet har den folkekjære musikeren med seg noen av Norges beste musikere for å skape den herlige stemningen som har blitt en tradisjon i Grieghallen. Som special guest er selvsagt fantastiske Christel Alsos.

Bestill Showpakke

inkl. overnatting og konsertbillett

Du kan allerede nå sikre deg showpakke som inkluderer et opphold på et av våre hotell og billetter til en fabelaktig aften spekket med julestemning.

VI HAR BILLETTER TIL FØLGENDE KONSERTER

  • Fredag 20. desember kl. 2100
  • Lørdag 21. desember kl. 1700

Hotellrom med dobbeltseng, vindu og lyse farger på vegg og gardiner

Priser for Showpakker

Dobbeltrom inkl. billett til forestilling og frokostbuffet:
Fra 945 kr pr person

Enkeltrom inkl. billett til forestilling og frokostbuffet:
Fra 1 245 kr

Oppgradert dobbeltrom inkl. billett til forestilling og frokostbuffet:
Fra 1 145  kr pr person

Ekstra overnatting:
Standard enkeltrom inkl. frokost:
850 kr

Standard dobbeltrom inkl. frokost:
450 kr pr person

Oppgradert dobbeltrom inkl. frokost:
550 kr pr person

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.