Meny
Bord pyntet på kongler og levende lys

Vinterens kampanjemeny

Vi i De Bergenske har lang erfaring som vertskap, og vi har flotte lokaler sentralt i Bergen i ulike størrelser med en unik atmostfære.

Skal du feire en spesiell dag i vinter? Eller kanskje du planlegger en bedre middag med jobben eller gode samarbeidspartnere? I vinter tilbyr vi en smakfull 3-retters selskapsmeny til en ekstra god pris.

KRABBERULL AV TASKEKRABBE
fra Nordhordland med fennikel,
sjøgressalat, dill og sukkertare.

INDREFILET AV FÅR
med aubergine- og tomatkompott, bakt aromasopp,
smørdampet gulrot, ristet grønnkål, fløtepotet og sjysaus.

SJOKOLADEFONDANT
av belgisk sjokolade med vaniljeis,
sprø rug og marienerte skogsbær.

525 KR PR PERSON

VINPAKKE 3 GLASS: FRA 295 KR

Vintermenyen serveres ved Augustin Hotel,
Grand Hotel Terminus, Grand Bergen og Zander K.

Tilbudet gjelder for selskap som holdes i perioden januar–mars 2020.
Denne menyen må forhåndsbestilles og gjelder for minimum 10 personer.

Vin fylles i glass med uklar bakgrunn

Drikkemeny

I De Bergenske er vi bestandig på leting etter utsøkte smaksopplevelser for våre gjester, hvilket betyr gode vinprodusenter og godt håndverk når det gjelder produksjon av andre drikkevarer.

Lokale dekket til selskap med hvit duk på runde bord.

Selskapslokaler

Vi har selskapslokaler i mange ulike stiler og størrelser. Våre dyktige medarbeidere hjelper gjerne med å finne riktig lokale til akkurat ditt arrangement. Vårt største selskapslokale, Terminus Hall, har en kapasitet på 250 gjester. Alle våre lokaler har sentral beliggenhet i Bergen sentrum.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.