Meny
Bord pyntet på kongler og levende lys

Vinterens kampanjemeny

Vinteren er rett rundt hjørnet og våre kjøkkensjefer har satt sammen en smakfull vintermeny.

Taskekrabbe i høysesong som serveres med frisk salat med smaker som harmonerer med krabbe og sjø.

Får fra Vestlandet med klassisk garnityr som sjysaus tilsmakt tomat og timian servert med fløtepotet som gjør dette til en uslåelig kombinasjon.

Vi avslutter måltidet med en varm sjokoladefondant med fløyelsmyk vaniljeis og marinerte skogsbær, og vil med dette
ønske dere velkommen til oss.

KRABBERULL AV TASKEKRABBE
fra Nordhordland med fennikel, sjøgressalat, dill og sukkertare.

INDREFILET AV FÅR
med aubergine- og tomatkompott, bakt aromasopp, smørdampet gulrot, ristet grønnkål, fløtepotet og sjysaus.

SJOKOLADEFONDANT
av belgisk sjokolade med vaniljeis, sprø rug og marienerte skogsbær.

525 KR PR PERSON

VINPAKKE 3 GLASS: FRA 295 KR

Vintermenyen serveres ved Augustin Hotel, Grand Hotel Terminus, Grand Bergen, Zander K, og Kalfaret Brygghus.

Tilbudet gjelder for selskap som holdes i perioden januar–mars 2020.
Denne menyen må forhåndsbestilles og gjelder for minimum 10 personer.

Bilde av vin som helles i vinglass

Drikkemeny

I De Bergenske er vi bestandig på leting etter utsøkte smaksopplevelser for våre gjester, hvilket betyr gode vinprodusenter og godt håndverk når det gjelder produksjon av andre drikkevarer.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.