Meny
Flott lokale med lilla lyseffekter i tak og vegger, runde bord dekket med hvite duker

Foredrag eller lutefisklag?

Planlegger du bryllup, konfirmasjon, dåp eller en annen stor feiring? Eller møte og konferanse? Du trenger ikke bekymre deg, vi har lokalene som passer dine behov! Våre dyktige medarbeidere har lang erfaring med planlegging og gjennomføring av alle typer arrangementer. Vi løser det praktiske, slik at du som arrangør kun trenger å ha fokus på innholdet.

Kan det friste med et juleball på klassiske Grand Hotel Terminus? Eller kanskje du ønsker å presentere regnskap og resultat for tredje kvartal på et av Bergens flotteste møte- og konferanselokaler. Om du er forretningsreisende eller en privatperson på utkikk etter et flott selskapslokale, kan vi garantere deg at vi har det du leter etter! Bergens beste service og planlegging er selvfølgelig også inkludert i prisen.

Moderne møtelokale med klasseromoppsett og papir og penn.

Våre møtelokaler

Planlegger du en større konferanse eller kongress med 370 deltakere, eller et mindre seminar eller kick-off? Med totalt 30 møterom i ulike størrelser kan vi tilby fleksible løsninger og skreddersy etter dine ønsker og behov. Elegant, klassisk, rustikt eller moderne? Vi hjelper deg å finne et lokale til akkurat ditt arrangement.

Flott lokale med lilla lyseffekter i tak og vegger, runde bord dekket med hvite duker

Våre selskapslokaler

Vi har selskapslokaler i mange ulike stiler og størrelser. Våre dyktige medarbeidere hjelper gjerne med å finne riktig lokale til akkurat ditt arrangement. Vårt største selskapslokale, Terminus Hall, har en kapasitet på 250 gjester. Alle våre lokaler har sentral beliggenhet i Bergen sentrum.

1920×1080-nettside-C1
Brun tallerken med rødt kjøtt og tilbehør.

Selskapsmenyer

Hos De Bergenske får du smaksopplevelser basert på kortreist, lokalt håndverk. Du kan velge blant annet mellom smakfulle selskapsmenyer, og uformell tapas. Er det ønskelig med en egen meny for akkurat ditt selskap, så er dette selvfølgelig også mulig.

Team på fire personer har møte rundtett hvitt bord.

Trygge møter hos oss

Vår viktigste oppgave er at du som konferansegjest skal føle deg trygg og få en god og fleksibel møteopplevelse hos oss. Vi har innført nye rutiner ved konferanser og møter på våre hoteller. Vårt personale er alltid i nærheten, slik at du kan konsentrere deg om ditt møte. Resten fikser vi!

1920×1080-nettside-A1
Bord pyntet til selskap med vinglass, hvite servietter, hvit duk og blimeroppsats i lilla.

Feiring av bursdag eller jubileum?

Skal du feire et jubileum i år? Har du feringen hos De Bergenske er det bare til å lene seg tilbake og komme til dekket bord. Hos oss kan du samle venner og familie og nyte god, kortreist mat i særegne omgivelser i Bergen sentrum.

Flott lokale med lilla lyseffekter i tak og vegger, runde bord dekket med hvite duker

Bedriftsarrangement

Festmiddag, kick-off, årsfest eller jubileum? De Bergenske har festlokaler som passer til de fleste bedriftsarrangement. Vi er eksperter på å arrangere fest, og har både klassiske, moderne og historiske lokaler som er egnet for både store og små anledninger.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.