Meny
Natur og bryggen

Myggen eller bryggen?

Uansett hva du skal i sommer, er du alltid velkommen hos oss! Vi gir deg rabatter på våre flotte hotellrom i Bergen sentrum. Rabatten blir trukket fra automatisk ved bestilling.

Skal du besøke Bergen? Bo trygt og godt hos De Bergenske når du skal oppleve en av Norges flotteste byer. Bestiller du hotellrom hos Bergen Børs, Augustin  Zander K eller Grand Terminus i sommer får du opptil 20% rabatt.

Hotellrommet kan du avbestille helt frem til kl. 1500 på ankomstdagen.

Rabatten blir lagt til automatisk ved bestilling.


Hotellbar eller energibar?

Hotellbar eller energibar?

Skal du bestige et av de majestetiske 7 fjell som omringer Bergen by i sommer? Eller kanskje du vil nyte en sommerdag på en bar på et av våre stjernehoteller i Bergen sentrum? Uansett hva du skal, kan det være godt å avslutte dagen på et hotellrom hos oss.

kultur event og natur med moro tekst

Kultur eller natur?

Det skjer mye gøy i Bergen rundt sommertider. Ikke bare har vi fjell å være stolt av, vi har også store kulturarrangementer utendørs på Koengen. I idylliske Villahagen er vi stolte av å presentere Frida Ånnevik og VAMP, som skal spille for oss 20., 21. og 22. august. Kombiner konserten med et opphold hos oss, og vi kan garantere deg en opplevelse du sent vil glemme!

utsikts over bergen med moro tekst

Pose eller sekk?

Vestlandet kan by på mange flotte naturperler som er verdt å få med seg i sommer, og vi i De Bergenske kan by på en opplevelse du sent kommer til å glemme på våre hotell i stjerneklassen! Etter en lang dag ute i frisk luft, kan det være godt med et avbrekk hos oss.


Finn ditt hotell

Alle våre hotell har beliggenhet nær byens største attraksjoner og pulserende byliv. Skal du se Bryggen, Fisketorget eller ta en tur med Fløibanen opp på Fløien, er spaserturen kort, uansett hvilket hotell du velger å bo på. Skjemme deg bort på et av de mest eksklusive hoteller i byen? Da er Bergen Børs hotellet midt i blinken for deg – bo her og vi garanterer en unik hotellopplevelse. Bergens eldste familiedrevne hotell, Augustin, er et populært hotell med en trivelig, intim atmosfære. Passer for deg som foretrekker uformelle og sjarmerende omgivelser.

Like ved jernbanen har vi tre hotell på rekke og rad. Kanskje du er på jakt etter en kul og trendy opplevelse? Designhotellet Zander K er plassen å bo for urbane eventyrere. Så er det ærverdige Grand Hotel Terminus, byens «Grand Old Lady». Etter 13 år med oppussing, har hotellet fått sin opprinnelige prakt tilbake og fremstår som vakrere enn noensinne. Et hotell for deg som ønsker å bo i elegante og historiske omgivelser. Et steinkast unna har vi vakre Villa Terminus. Et hotell med egen hage og 18 hotellrom, hvert er unik i størrelse og utforming. Høy komfort, unike designdetaljer og skeive vinkler er en god beskrivelse. Perfekt for deg som ønsker en annerledes byferie.

Betingelser

 

  • Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet på våre hoteller.
  • Hotellrommet kan endres og avbestilles frem til kl. 1500 ankomstdato.
Hvit villa med rødt tak og hage i bakgrunnen et lysegrønt hotell.

De Bergenske

De Bergenske er ikke en vanlig kjede av hoteller og spisesteder – vi er en hotellfamilie, eid og drevet av en ekte bergensfamilie med kjærlighet til byen. Alle våre seks hoteller har sentral beliggenhet i Bergen sentrum. Hvert hotell har et eget særpreg – de skiller seg både fra hverandre og alle andre hotell i byen.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.