Meny
Hotellrom med dobbeltseng og lyse farger på gulv og vegger.

Sommertilbud – Våre beste priser får du her

På ferie til Bergen i sommer? Bo trygt og godt hos De Bergenske når du skal oppleve en av Norges mest eksotiske byer. Alle våre seks hoteller har sentral beliggenhet i Bergen sentrum. Hvert hotell har et eget særpreg – de skiller seg både fra hverandre og alle andre hotell i byen. I sommer har vi ekstra gode priser på overnatting. Du får nå 10% RABATT på allerede gode sommerpriser, og parkering fra kun 100 kr per døgn.

De Bergenske er ikke en vanlig kjede av hoteller og spisesteder – vi er en hotellfamilie, eid og drevet av en ekte bergensfamilie med kjærlighet til byen. Kombiner gjerne et opphold på et av våre hoteller som en del av en reise blant dype fjorder og flott kystlandskap på Vestlandet. Kanskje du planlegger å sykle Rallarvegen eller gå Trolltunga? Da fortjener du litt Bergen-luksus dagene før eller etterpå.

Hotellrom med dobbeltseng stor vinder, tv og pult.

Standardrom på Bergen Børs Hotel

Finn ditt hotell

Alle våre hotell har beliggenhet nær byens største attraksjoner og pulserende byliv. Skal du se Bryggen, Fisketorget eller ta en tur med Fløibanen opp på Fløien, er spaserturen kort, uansett hvilket hotell du velger å bo på. Skjemme deg bort på et av byens mest ekslusive hotell? Da er Bergen Børs hotellet midt i blinken for deg – bo her og vi garanterer en unik hotellopplevelse. Bergens eldste familiedrevne hotell, Augustin, et populært hotell med en trivelig, intim atmosfære. For deg som foretrekker uformelle og sjarmerende omgivelser.

Hotellrom med dobbeltseng og grå sovesofa.

Familierom på Grand Hotel Terminus

Like ved jernbanen har vi tre hotell på rekke og rad. Kanskje du er på jakt etter en kul og trendy opplevelse? Designhotellet Zander K er plassen å bo for urbane eventyrere. Så er det ærverdige Grand Hotel Terminus, byens «Grand Old Lady». Etter 13 år med oppussing, har hotellet fått sin opprinnelige prakt tilbake og fremstår som vakrere enn noensinne. Et hotell for deg som ønsker å bo i elegante og historiske omgivelser. Et steinkast unna har vi vakre Villa Terminus. Et hotell med egen hage og 18 hotellrom, hvert er unik i størrelse og utforming. Høy komfort, unike designdetaljer og skeive vinkler er en god beskrivelse. Perfekt for deg som ønsker en annerledes byferie.

Sommerpriser – 10% rabatt på overnatting

Bor du på et av våre hotell i sommer, får du 10% på  allerede gode sommerpriser. Prisene som er oppgitt er fra priser med 10% rabatt. Klikk på lenken under for å få opp våre aller beste priser.

Bergen Børs Hotel: fra 1 409 kr for 2 personer i standard dobbeltrom per døgn.

Zander K Hotel: fra 986 kr for 2 personer i standard dobbeltrom per døgn.

Grand Hotel Terminus: fra 1 076 kr for 2 personer i standard dobbeltrom per døgn.

Villa Terminus: fra 1 526 kr for 2 personer i standard dobbeltrom per døgn. (Villarom finner du ved å klikke deg videre inn på Grand Hotel Terminus i bestillingsprosessen.)

Augustin Hotel: fra 896 kr for 2 personer i standard dobbeltrom per døgn.

Gode priser på parkering

Bor du på ett av våre hoteller, får du rabattert pris på parkering. Husk å oppgi skiltnummer ved innsjekk.

Grand Hotel Terminus, Villa Terminus og Zander K Hotel: Kun 100 kr per døgn i ByGarasjen.

Bergen Børs Hotel og Augustin Hotel: Kun 150 kr per døgn i Klostergarasjen.

Fasade Villa Terminus

LEIE HELE VILLA TERMINUS?

På ferie til Bergen i sommer og ønsker en helt spesiell hotellopplevelse? I sommer er det mulig for større familier og grupper på besøk i Bergen å leie hele Villa Terminus. Nyt den flotte hagen og slapp av i villaens stuer og bibliotek.

Pris for å leie hele villaen er 12 000 kr per natt. Prisen inkluderer frokost med egen frokostkokk og tilgang til hagen.

Kontakt oss i dag på booking@villaterminus.no eller 55 21 25 00 for bestilling eller mer informasjon.

Uteservering med trebord og parasoller.

Kippers Kafé & Bar

Besøke et av våre spisesteder?

Vi har flere spisesteder med ulike konsept og stil, de fleste med tilknytning til et av hotellene våre. Når solen titter frem og himmelen er blå, er Kippers Kafé & Bar et populært sted å gå. Med uteservering og fantastisk beliggenhet ved sjøen, er urbane Kippers stedet å nyte kald drikke og god mat, spesielt på solfylte dager. I 3. etasje på Bergen Børs er Bare Restaurant, den første i Bergen med Michelin-stjerne. Som gjest får du oppleve en eventyrlig matekspedisjon som utfordrer, inspirerer og overrasker. Mer uformelle omgivelser? Ta turen ned i underetasjen i samme bygg.  På Bare Vestland er det et mer avslappet konsept, og her kan du nyte noe deilig mat og drikke fra Vestlandet.

Bar i bruntoner med sittegrupper.

Bar Amundsen

I Bar Amundsen på Grand Terminus, får du servert forfriskninger og mat i helt spesielle omgivelser. Seks meter takhøyde, håndverksdetaljer fra Bergensklassismens storhetstid og byens største whiskysamling gjør Bar Amundsen til ypperlig sted å samles, spesielt for whiskyentusiaster.

Matbaren og Altona Vinbar & Kjøkken er midlertidig stengt.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.