Meny

Stjerneopphold på Bergen Børs

Et måltid i Bare Restaurant, første restaurant i Bergen med Michelin-stjerne, nytes aller best sammen med et opphold på eksklusive Bergen Børs Hotel. Unn deg en stjernekveld med årets beste matopplevelse – på en seng av ypperste kvalitet.

Helaften med overnatting på Bergen Børs og middag i Bare Restaurant? Et måltid i Bare Restaurant, første restaurant i Bergen med Michelin-stjerne, nytes aller best sammen med et opphold på eksklusive Bergen Børs Hotel. Unn deg en stjernekveld med årets beste matopplevelse – på en seng av ypperste kvalitet. Stjerneopphold på Bergen Børs Hotel bestilles via lenken under.

Gi bort et stjerneopphold som gave?

Overraske en du er glad i med et stjerneopphold på Bergen Børs? Bestill gavekort her.

Resepsjonsområde på Bergen Børs Hotel

Stjerneopplevelse midt i Bergen sentrum

Bergen Børs Hotel og Bare Restaurant holder til i den historiske børsbygningen fra 1862 – midt i hjertet av Bergen, rett ved fisketorget. Bergen Børs Hotel åpnet i 2017 og tilbyr noen av Bergens aller flotteste rom og suiter. I Bare Restaurant er det fem meter takhøyde og utsikt over Vågen og Fløyen, både lokalene og plasseringen er unik i seg selv. Rettene består av det beste av råvarer som særlig Vestlandet, men også Norge for øvrig har å by på. Hele 80-90% av råvarene er fra lokale jegere, fiskere og småskalaprodusenter. Som gjest får du oppleve en eventyrlig matekspedisjon som utfordrer, inspirerer og overrasker.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.