Meny

Stjerneopphold på Bergen Børs

Et måltid i Bare Restaurant, første restaurant i Bergen med Michelin-stjerne, nytes aller best sammen med et opphold på eksklusive Bergen Børs Hotel. Unn deg en stjernekveld med årets beste matopplevelse – på en seng av ypperste kvalitet.

Helaften med overnatting på Bergen Børs og middag i Bare Restaurant? Et måltid i Bare Restaurant, første restaurant i Bergen med Michelin-stjerne, nytes aller best sammen med et opphold på eksklusive Bergen Børs Hotel. Unn deg en stjernekveld med årets beste matopplevelse – på en seng av ypperste kvalitet.

Stort hotellrom med dobbelseng of store vinduer.

PAKKEN INKLUDERER

  • 5 retters smaksmeny i Bare Restaurant
  • 1 overnatting i deluxerom for 2 personer
  • Frokostbuffet

PRIS 1895 KR PER PERSON

BETINGELSER

  • Opphold er onsdager–lørdager ved ledig kapasitet.
  • Bestillingen kan ikke endres, avbestilles eller refunderes.
  • Må garanteres med kredittkort ved bestilling.

Ta kontakt med oss på restaurant@barerestaurant.no eller +47 400 02 455 for bestilling.

Resepsjonsområde på Bergen Børs Hotel

Stjerneopplevelse midt i Bergen sentrum

Bergen Børs Hotel og Bare Restaurant holder til i den historiske børsbygningen fra 1862 – midt i hjertet av Bergen, rett ved fisketorget. Bergen Børs Hotel åpnet i 2017 og tilbyr noen av Bergens aller flotteste rom og suiter. I Bare Restaurant er det fem meter takhøyde og utsikt over Vågen og Fløyen, både lokalene og plasseringen er unik i seg selv. Rettene består av det beste av råvarer som særlig Vestlandet, men også Norge for øvrig har å by på. Hele 80-90% av råvarene er fra lokale jegere, fiskere og småskalaprodusenter. Som gjest får du oppleve en eventyrlig matekspedisjon som utfordrer, inspirerer og overrasker.

Gi bort et stjerneopphold som gave?

Overraske en du er glad i med et stjerneopphold på Bergen Børs? Bestill gavekort her.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.