Meny
Utsikt over Bergen med snø på bakken

Student eller elev i Bergen?

Er du student eller elev i Bergen? Gjennom Studentkalender og Elevkalender appen tilbyr vi 30% rabatt på hotellrom på Zander K, Augustin Hotel og Hordaheimen ved bestilling innen 1. mars 2022.

Er du student eller i elev i Bergen skoleåret 2021/2022? Vi i De Bergenske, i samarbeid med Det Skandinaviske Medieselskap, gir deg 30% rabatt på hotellrom på urbane Zander K, koselige Augustin Hotel og hjemmekjære Hordaheimen ved fremvisning av kupong i app. Unn deg en liten ferieweekend hos oss!

For bestilling, kontakt oss på booking@debergenske.no, eller ring på +47 55 21 25 50

Betingelser

  • Tilbudet må benyttes innen 1. mars 2022.
  • Gjelder ved ledig kapasitet.
  • Vis til rabatt via Studentkalender / Elevkalender ved bestilling.
  • Betaling skjer ved utsjekk, og rabatt innvilges ved fremlegging av gyldig studentbevis og rabattkupong.
  • Rabattkupongen kan kun brukes én gang per person.
Studentkalenderen 2021

STUDENT- OG ELEVKALENDER

Studentkalenderen er en gratis kalender som blir delt ut til alle studenter på høyskoler og universiteter i Norge. Den inneholder masse gode tilbud som er tilpasset området og målgruppe.

Elevkalenderen er det samme konseptet som studentkalenderen, men denne blir gitt ut og distribuert til elever på videregående skoler rundt om i hele landet.

Studentkalenderen og Elevkalenderen finnes også som en app. Vi i De Bergenske har forskjellige tilbud i appen enn i boken som blir utdelt på skolene. Kupongen som gir deg 30% finner du i Studentkalender og Elevkalender appen, og kan tas i bruk en gang per person.

Fasade Villahagen

OM DE BERGENSKE

De Bergenske er ikke en vanlig kjede av hoteller og spisesteder – vi er en hotellfamilie, eid og drevet av en ekte bergensfamilie med kjærlighet til byen og et langsiktig perspektiv. Det er 101 år siden vårt eldste hotell, Augustin, ønsket sine første gjester velkommen i 1919, og vi har store planer for de neste 100 årene.

Viktig å merke seg at kupongen kan brukes på TRE av våre hoteller: Augustin Hotel, Zander K og Hordaheimen.

Augustin Hotel, fasade

AUGUSTIN HOTEL

Augustin Hotel er Bergens eldste familiedrevne hotell. Hotellet har vært eid av samme familie i fire generasjon og det populære hotellet har en trivelig og intim atmosfære. Augustin Hotel fremstår i dag med en fin blanding av tradisjonell stil og moderne design. Med beliggenhet i nærheten av Akvariet, Fisketorget, Fløibanen og bryggen er det kort vei til de største attraksjonene i byen.

Fasade Zander K

ZANDER K

Siden åpningen i mars 2017, har Zander K etablert seg som et av Bergens kuleste hoteller, noe som understrekes av nominasjonen som et av verdens beste urbane hoteller i Wallpaper*. Her kan du som gjest opplev nordisk design og kortreiste råvarer på sitt beste. Den pulserende lobbyen er et populært tilholdssted for både lokalbefolkning og hotellgjester. Hotellet ligger et steinkast unna jernbanen i Bergen. Flybussen og bybanen stopper like ved.

Fasade Hotel Hordaheimen

HORDAHEIMEN

Hotel Hordaheimen er et nyoppusset hotell som ligger sentralt på Nordnes, like i nærheten av alle byens største aktiviteter og severdigheter. Hotellet vil åpne for innsjekk 01. september 2021, og vi gleder oss til å ta dere i mot! Hordaheimen blir et annerledes og moderne hotell.


Har du appen og ønsker å ta i bruk kupongen? Kontakt oss i dag på booking@debergenske.no eller ring på +47 55 21 25 50. Oppgi at du er student for å få den rabatten du skal ha på bookingbekreftelsen.

Velkommen til oss!

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.