Meny
Glass med vann og sitron, penn og blokk ligger på mørkt trebord.

Tilbud på dagpakke – Grand Hotel Terminus

På historiske Grand Hotel Terminus tilrettelegger vi for alt fra små møter til større konferanser. Moderne eller klassiske omgivelser? Vi har 15 møtelokaler i ulik stil – vi hjelper deg med å finne det perfekte lokalet for akkurat din samling. Det er svært viktig for oss at du som konferansegjest eller arrangør skal være trygg, og vi har derfor innført nye rutiner ved møtevirksomhet.

Mørkt møtebord med penn, papir og vannglass.

Tilbud på dagpakke

Nå tilbyr vi dagpakker på Grand Hotel Terminus til kun 550 kr.

Inkluderer:

  • Leie av møtelokale fra kl. 0800–1600
  • Standard AV-utstyr, prosjektor og trådløst internett
  • Isvann, te og kaffe er tilgjengelig under hele møtet
  • 2-retters lunsj
  • Frisk frukt, kake og snacks servers på egen tallerken til to av kaffepausene

Tilbudet gjelder møter på minimum 10 personer. Må bestilles innen 30. juni. Gjelder møter t.o.m. 31. oktober 2020.

Lokale med gruppebord satt opp til møte.

Møterom til alle anledninger

I hotellets 7. etasje har vi åtte møterom i nytt design. For deg som planlegger et mindre møte eller styremøte er møterommene her et godt alternativ. I vår største møtesal, Terminus Hall, kan vi tilrettelegge for god plass mellom deltakerne. Terminus Forum er et lyst, moderne lokale som passer til mellomstore møter. Det er store fellesarealer i nærhet til møtelokalene og uteområde for mingling og avslapning. I tillegg har vi fem møtelokaler i klassisk stil i ulike størrelser.

Langpanne med fiskerett

De gode matopplevelsene

God mat er en viktig del for et vellykket møte eller konferanse. Vi serverer smakfull og energifull pausemat for å sikre at deltakerne holder seg friske og opplagte under hele møtedagen. Middagen er ofte et sosialt høydepunkt for kurs- og konferansegjester. Hos oss har vi fokus på de gode matopplevelsene og vi tilbyr en velsmakende konferansemeny som vi serverer i vår restaurant Brasseriet. Det er selvfølgelig mulig å både leie eget festlokale og oppgradere menyen til en av våre selskapsmenyer. Vi hjelper dere med å finne riktig lokale og meny.

Grønnsaker, fisk og kjøtt på grill.

Kombinere møte med hagefest?

Avslutt dagen med en uforglemmelig opplevelse, midt i Bergen sentrum. Det er mulig å kombinere et møte med blant annet grilling og konsert i Villahagen. Hagen ligger i tilknytting til Terminus Hall og Terminus Forum.

Sental beliggenhet midt i Bergen sentrum

Med beliggenhet rett ved jernbanestasjonen og Bystasjonen, er kollektivtransport som tog, bybane og buss like ved. ByGarasjen og GriegPark P-hus er også i umiddelbar nærhet.

Lysende lampe på nattbord

Overnatte i forbindelse med konferanse?

Etter flere måneder med oppussingsarbeid kunne vi ønske velkommen til 131 renoverte hotellrom i slutten av mai 2019. Våre kurs- og konferansegjester får rabatterte priser på overnatting. Ta kontakt med oss for et godt tilbud, og stå opp uthvilt til en deilig hotellfrokost neste morgen.

Grønne konferanser på Grand Hotel Terminus

Grand Terminus er sertifisert som miljøfyrtårn av Stiftelsen Miljøfyrtårn, og tilbyr dermed Grønne konferanser. Alle våre konferanser blir gjennomført i tråd med disse retningslinjene, som innebærer blant annet fokus på økologisk mat, minimal bruk av rødt kjøtt, og menyer tilpasset sjømatguiden til WWF. Alle kan arrangere konferanse hos oss, men for å dokumentere konferansen som «Grønn», må arrangøren enten være miljøsertifisert eller dokumentere at det jobbes for å bli det. Ta gjerne kontakt med oss for ytterligere informasjon.

Trygge rammer for din konferanse

Sikkerhet for våre gjester og kolleger er vår første prioritet på alle måter. Vi tar alle forholdsregler for at du skal føle deg trygg når du er gjest hos oss. Vi har derfor innført nye rutiner ved møtevirksomhet utarbeidet av vår arbeidsgiverorganisasjon Virke.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.