Meny
Utsikt fra hotellromvindu Bergen sentrum

Turist i egen by i vinterferien?

Hva med å gjøre noe ekstra gøy sammen med familien i vinterferien i Bergen by? Sjekk inn, senk skuldrene og nyt et opphold på Zander K Hotel eller Bergen Børs Hotel og få gode rabatter når du besøker to av de største attraksjonene i byen.

I Bergen er det mye å se og gjøre, og tiden vi er inne i nå med minst mulig reising, er en ypperlig tid for å leke turist og utforske egen by. For å få den ultimate feriefølelsen, kombiner attraksjoner og sightseeing med en hotellovernatting og stå opp til en deilig hotellfrokost. På frokostbuffeten blir det blant annet servert pannekaker til barna.

Akvariet og Fløyen er populære attraksjoner blant både tilreisende og lokalbefolkning, og er kjekke opplevelser for både store og små. Bestiller du ett opphold hos oss i perioden 26. februar til 7. mars får barna (4–15 år) reise gratis med Fløibanen, i tillegg får våre gjester 25% rabatt på inngangsbilletten til Akvariet.

Pigvin som har plukket en sten med nebbet.

Aktiviteter på Fløyen og Akvariet

Akvariet

Her kan du se hva som skjer på Akvariet i vinterferien.

Vinterferiegøy – Nattevandring på Akvariet

Ting å finne på for barnefamilier i vinterferien

Fløyen

Ta en titt på aktivitetene som er på Fløyen i Vinterferien.

Naturskole: Bli kjent med dyrens hemmeligheter

Fløibanen_web

Dette skjer i Bergen

I tillegg til aktiviteter på Akvariet og Fløyen, er det mye annet kjekt som skjer i Bergen i vinterferien. På VisitBergen er det en fin oversikt over ting å gjøre i Bergen i vinterferien.

Glad familie på to voksne og to barn i dobbelseng.

Overnatting

Urbant eller elegant? Velg om dere vil bo på et av Bergens kuleste hoteller, Zander K Hotel, eller på Bergens eksklusive midtpunkt – Bergen Børs Hotel. Begge hoteller har en sentral beliggenhet i sentrum, og uansett hvor dere sjekker inn, garanterer vi en god natt søvn og en herlig hotellfrokost. Dra på ferie i din egen by og opplev byen mellom de syv fjell som turist sammen med familien.

Zander K Hotel
Fra 1 272 kr per døgn for 2 voksne og 1 barn inkludert frokost.

Bergen Børs Hotel
Fra 1 881 kr per døgn for 2 voksne og 1 barn inkludert frokost.

For å få rabatterte priser på Fløibanen og Akvariet i perioden 26. februar til 7. mars viser dere frem hotellets nøkkelkortholder ved ankomst på attraksjonene.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.