Meny
Stort hotellrom med dobbeltseng og store vinduer.

Finn rom for lysere tider – vi gir deg rabatt på våre

I neste steg velger du Promotional under PRISER og skriver inn koden SALE.

Fra
Til
1 voksne
0 barn
1 rom
voksne
-
0
+
barn
-
0
+
rom
-
0
+

Skal du besøke Bergen? Bo trygt og godt hos De Bergenske når du skal oppleve en av Norges flotteste byer. Bestiller du hotellrom hos Bergen Børs, Augustin eller Zander K innen 30. mai får du 20% rabatt. På Grand Terminus får du 30% rabatt på hotellrom du bestiller innen 30. mai.

Hotellrommet kan du avbestille helt frem til kl. 1500 på ankomstdagen.

I neste steg velger du Promotional under PRISER og skriver inn koden SALE. Du får da 20% rabatt på din bestilling hos Bergen Børs, Augustin og Zander K, og 30% rabatt på din bestilling hos Grand Terminus.

Finn ditt hotell

Alle våre hotell har beliggenhet nær byens største attraksjoner og pulserende byliv. Skal du se Bryggen, Fisketorget eller ta en tur med Fløibanen opp på Fløien, er spaserturen kort, uansett hvilket hotell du velger å bo på. Skjemme deg bort på et av de mest eksklusive hoteller i byen? Da er Bergen Børs hotellet midt i blinken for deg – bo her og vi garanterer en unik hotellopplevelse. Bergens eldste familiedrevne hotell, Augustin, er et populært hotell med en trivelig, intim atmosfære. Passer for deg som foretrekker uformelle og sjarmerende omgivelser.

Like ved jernbanen har vi tre hotell på rekke og rad. Kanskje du er på jakt etter en kul og trendy opplevelse? Designhotellet Zander K er plassen å bo for urbane eventyrere. Så er det ærverdige Grand Hotel Terminus, byens «Grand Old Lady». Etter 13 år med oppussing, har hotellet fått sin opprinnelige prakt tilbake og fremstår som vakrere enn noensinne. Et hotell for deg som ønsker å bo i elegante og historiske omgivelser. Et steinkast unna har vi vakre Villa Terminus. Et hotell med egen hage og 18 hotellrom, hvert er unik i størrelse og utforming. Høy komfort, unike designdetaljer og skeive vinkler er en god beskrivelse. Perfekt for deg som ønsker en annerledes byferie.

Betingelser

  • Overnattingen må bestilles innen 31. mai 2021 på våre nettsider.
  • Tilbudet gjelder ved ledig kapasitet på våre hoteller tom. 04. juli 2021.
  • Hotellrommet kan endres og avbestilles frem til kl. 1500 ankomstdato.
Hvit villa med rødt tak og hage i bakgrunnen et lysegrønt hotell.

De Bergenske

De Bergenske er ikke en vanlig kjede av hoteller og spisesteder – vi er en hotellfamilie, eid og drevet av en ekte bergensfamilie med kjærlighet til byen. Alle våre seks hoteller har sentral beliggenhet i Bergen sentrum. Hvert hotell har et eget særpreg – de skiller seg både fra hverandre og alle andre hotell i byen.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.