Meny
hotellrom på hotel Zander K

Vi har plass til hele familien

Dersom du skal feriere i Bergen med familien i sommer, har vi et ekstra godt tilbud til deg! Til og med 15. august gir vi deg en superdeal på rom nummer to når du kontakter hotellet direkte på e-post eller telefon.

Rabatt på ekstra rom

Skal du besøke Bergen i sommer sammen med familien? Er det ikke plass til alle på ett og samme rom? Vi ordner det – og gir deg en ekstra god pris når du booker et ekstra rom på Grand Hotel Terminus, Hotel Zander K eller Hotel Augustin. Kontakt hotellet direkte på telefon eller e-post. Kontaktinformasjon finner du under.

Kontakt hotellet direkte

Dobbeltseng, skrivebord og sittegruppe.

Grand Hotel Terminus

Vi har restaurert og renovert rom for rom, restaurant og resepsjon, og «Grand Old Lady» har fått sin opprinnelige prakt tilbake. Med gode rom og en rekke konferanse- og selskapslokaler finnes et tilbud til de fleste anledninger. Egen hage på to mål hører til hotellet, hvor både hotellets gjester kan slappe av og hagefester arrangeres. Med beliggenhet rett ved jernbanestasjonen, er det kort vei til offentlig transport og opplevelser i Bergen.

Ta kontakt på telefon +47 55 21 25 00 eller per e-post booking@grandterminus.no for et hyggelig tilbud på ekstra rom.

Hotellrom med store vinduer og utsikt mot Ulriken.

Hotel Zander K

Siden åpningen i mars 2017, har Zander K etablert seg som et av Bergens kuleste hoteller, noe som understrekes av nominasjonen som et av verdens beste urbane hoteller i Wallpaper*. Her kan du som gjest opplev nordisk design og kortreiste råvarer på sitt beste. Den pulserende lobbyen er et populært tilholdssted for både lokalbefolkning og hotellgjester. Hotellet ligger et steinkast unna jernbanen i Bergen. Flybussen og bybanen stopper like ved.

Ta kontakt på telefon +47 55 36 20 40 eller per e-post booking@zanderk.no for et hyggelig tilbud på ekstra rom.

Hotellrom med seng og stoler

Hotel Augustin

Hotellet har vært eid av samme familie i fire generasjoner og det populære hotellet har en trivelig, intim atmosfære. Augustin Hotel fremstår i dag med en fin blanding av tradisjonell stil og moderne design. Med beliggenhet i nærheten av Akvariet, Fisketorget, Fløibanen og Bryggen, er det kort vei til de største attraksjonene i byen.

Ta kontakt på telefon +47 55 30 40 00 eller per e-post booking@augustin.no for et hyggelig tilbud på ekstra rom.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.