Meny
Bergen Børs Hotel

Valentinsdagen: De mest romantiske aktivitetene i Bergen 

Vi hyller kjærligheten ved å servere deg de beste tipsene for romantiske steder, overnatting og hva du kan gjøre på selveste valentinsdagen. 

Hva bør dere gjøre i Bergen på årets mest romantiske dag? Vi mener dagen bør inneholde sjokolade, en god opplevelse, luksuriøs overnatting, et godt måltid, latter, kyss og fine minner.

Her er valentinsdagen i Bergen:

1. Ulriken – start dagen sprekt

Fra høy puls til helt zen, kan være en god oppskrift på en fin dag for forholdet. Tar dere gondolen til toppen av Ulriken, kan dere starte dagen med morgensol og fantastisk panoramautsikt over Bergen. Gå en liten tur innover fjellet, før dere tar en kakao med krem og gondolen ned til sentrum igjen

norway-things-to-do-blomsterbutikk-bestille-blomster-sende-blomster-på-døra-kondolansehilsen-flower-delivery-ulriken-cable-car-ulriksbanen–9
Start dagen med gondolbanen til toppen av Ulriken og nyt Bergens fanatstiske utsikt.

2. Bergen Børs Hotel – luksuriøs søvn

Sjekk inn på Bergen Børs Hotel, som er et eksklusivt hotell midt i sentrum. Du har kort vei til Fisketorget, museer og det spennende utelivet i Skostredet. Men det viktigste er selvsagt en god natts søvn i en stor og myk seng!

Med rabattkoden rab20, får du 20 % rabatt ved booking av hotellrom i perioden 9.–18. februar (morsdag og valentinsdag).

norway-bergen-accommodation-overnatting-hotell-cozy-luxury-city-staycation-view
Luksuriøse og sentrale Bergen Børst Hotel er ypperlig for en romantisk overnatting.

3. Frescohallen – classy lunsj og bobler

Ta lunsjen i Frescohallen. Her spiser du i et stort og fantastisk lokale, med fresker på veggene. Midt på dagen fortjener dere en biff tartar, moules frites eller en hummerpasta, og selvsagt å skåle med noe sprudlende.

norway-bergen-places-to-eat-and-drink-near-me-pub-bar-restaurants-food-and-wine-spisesteder-restauranter-seafood-dinner-lunch-ole-kristian-olsen-4
Skål og kos dere i Frescohallen med lunsj.

4. Konfektgalleriet – sjokolade må til på valentinsdagen

Etter lunsj kan dere gå en tur i Bergen sentrum, shoppe eller ta en god kopp kaffe. Og selvsagt må dere ha sjokolade, da går dere innom Konfektgalleriet på Torgallmenningen. Her kjøper bergenserne sjokolade, og her finner du de beste søtsakene.

5. City Sauna – forfriskende kick

Tur, mat og shopping. Nå må dere våkne! Og noe av det hotteste i storbyene er fortsatt isbading og sauna. Enten har en av dere booket en privat sauna på forhånd, eller dere tar en drop in på City Sauna.

6. Kode – nyt kunst og kultur

Er dere ikke klare for iskaldt vann, kjøp med en kopp kaffe og besøk Kode. Dette er et av Nordens største museum for kunst, design og musikk – og ligger en kort spasertur unna Bergen Børs Hotel. Her kan dere se alt fra Edvard Munch til moderne installasjoner.

norway-hotels-accommodation-overnatting-grand-hotel-terminus-grieghallen-kode-bergen-edvard-munch-astrup-art-gallery-culture
Kode og Bergen har i dag verdens tredje største samling av Edvard Munch.

7. Champagne på rommet – romantisk pause

Bestill bobler til hotellrommet, åpne sjokoladen dere kjøpte på Konfektgalleriet og ta en pause.

norway-bergen-accommodation-hotell-overnatting-romantic-stay-vacation-valentines-day-valentine-morsdag-5
Pause med forfriskninger på rommet.

8. Restaurant Bare – et måltid du ikke glemmer

Den luksuriøse restaurant Bare ligger på Bergen Børs Hotel. Her står verdensmesteren i sushi, Vladimir Pak, for menyen. Her nyter du kokkens reise som overgår det vanlige, og maten er en enestående hyllest til Norges vestkyst. En 8-retter, med imponerende vinmeny, er en perfekt avslutning på en romantisk dag.

norway-bergen-pub-bar-restaurants-food-and-wine-spisesteder-restauranter-mat-og-drikke-vin-49
Et måltid på Restaurant Bare vil du huske i lang tid.

Skål, og husk å kysse!

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.