Meny

For musiker Francisco er Madam Felle byens beste musikkscene. Her er guiden du trenger for de kuleste stedene for musikk, teater og drinker i Bergen.

– Turister elsker å gå til Madam Felle, for en helt ny opplevelse med både musikk, mat og drikke, sier Francisco Cayo.  

Han jobber i De BergenskeGrand Hotel Terminus, og kjenner Bergens underholdningsscene svært godt. Dessuten elsker han å opptre selv, med gitaren og sangstemmen sin. 

Byen for musikk og underholdning 

Madam Felle er en historisk restaurant, som er kjent for sitt musikkmiljø – både blant lokalbefolkningen og tilreisende. Her hører du på alt fra blues til pop.  

– Jeg elsker folk og jeg elsker musikk, sier Francisco.  

Og er du glad i musikk og underholdning, er det nettopp Bergen du bør reise til – uansett sjanger eller hvor lenge du ønsker å feste.  

Her er topp fem steder for en kveld på byen i Bergen  

Franscisco-glede-vierbergen

Frescohallen – DJ i verdens fineste bar 

Frescohallen, som ligger på Bergen Børs Hotel, kan du nyte synet av freskomalerier av den norske maleren Axel Revold, mens du smaker på Norges første whisky, eller får bartenderen til å mikse en drink etter eget ønske. Stedet har også DJ! 

– Dette er jo et fantastisk smykke av et rom, sier konseptutvikler Yngve Hansen i De bergenske. Yngves beste tips til grønne lunger i Bergen får du her. (Link inn) 

USF Verftet – for de kuleste konsertene 

Dette er Bergens største kunst- og kulturarena, og her kan du få med deg alt fra store konserter, teater, film, til kunst. Sjekk nettsiden for program.  

Hulen – ikonisk rockested 

Hulen er en legendarisk undergrunns musikkscene, som ligger i et tidligere tilfluktsrom under Nygårdshøyden. Her opplever du rock, pop, metal og er et populært sted for studenter.  
Sjekk nettsiden for program 

Den Nationale Scene – et av Norges eldste teatre 

Røttene til Den Nationale Scene (DNS) strekker seg tilbake til 1850, og her har store skuespillere og diktere stått på scenen. I dag kan du oppleve høy kvalitet når det gjelder alt fra kjente teaterstykker, musikaler, til podkast på scenen på DNS.  
Følg med på programmet her 

Bar Amundsen – for en god whisky 

Er du ute etter en roligere avslutning på kvelden, bør du besøke hotellet og baren Fransisco jobber på, nemlig nyoppussede Bar Amundsen. Med mørke vegger, høyt under taket, og bartender som kan så å si alt om whisky, drar du nettopp hit for å smake Bergens beste utvalget whisky.  

Nyt underholdningen i Bergen og skål! 

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.