Meny
Møtelokale med klasseromoppsett

Møtelokaler

Planlegger du en større konferanse eller kongress med 370 deltakere, eller et mindre seminar eller kick-off? Med totalt 30 møterom i ulike størrelser kan vi tilby fleksible løsninger og skreddersy etter dine ønsker og behov. Elegant, klassisk, rustikt eller moderne? Vi hjelper deg å finne et lokale til akkurat ditt arrangement. I tilknytning til møterommene har vi hyggelige pauseområder hvor kaffe med søte eller friske forfriskninger blir servert.

Lokale med gruppebord satt opp til møte.

Grand Hotel Terminus

Totalt er det 15 fleksible møterom og konferanselokaler på Grand Hotel Terminus. Stilen er klassisk eller moderne, og vi har alt fra mindre intime møtelokaler til konferansesalen, Terminus Hall, hvor det kan arrangeres konferanser og større bedriftsarrangement for opptil 370 deltakere.

Klasseromoppsett i lokale med murvegg.

Augustin Hotel

På Augustin hotell er det tre møtelokaler med kapasitet på opptil 80 personer i det største lokalet, Skrivergaarden. Møterommene er intime og sjarmerende – hos oss får alle møtedeltakere mulighet til å bli sett.

Sittegruppe med vinrøde stoler og brun sofa i møtelokale

Zander K Hotel

Zander K Hotel har et  fleksible konferanserom som kan deles inn i tre mindre rom. Dermed kan vi tilrettelegge for bedriftsmøter i de fleste varianter. Er hele lokalet i bruk, er det plass til 132 deltakere i kinooppsett. Pauseområde der kursdeltakere kan forsyne seg med kaffe og te, og hvor pausemat blir servert, er plassert like ved konferanserommet.

Konferanselokale med klasseromoppsett.

Grand Konferanse- og Festlokaler

Lokalene på Grand Konferanse- og Festlokaler ble nyrenovert i 2018 og er oppdatert med førsetklasses teknisk utstyr. Enestående akustikk, sammen med topp moderne belysning og ventilasjon gjør lokalene godt egnet til alle typer møter og konferanser. Vi har totalt fem lokaler, hvor vår største sal, Store Festsal, har plass til 300 deltakere.

Bord dekket til fest i Vognhallen

Kalfaret Brygghus

På Kalfaret Brygghus har vi lokaler i flere størrelser og for alle anledninger. Du kan ha fest for 200 personer i Hansasalen, utnytte den mer tilbaketrukne baren Humlekjelleren med plass til 64 personer, eller holde mindre selskap i Vognhallen. Vi kan også tilby mindre møterom, alle med den spesielle, historiske stemningen som gjør Kalfaret Brygghus unikt.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferanse-faciliteter? Fortell oss hva du er interessert i kan vi sende deg relevant informasjon.