Meny
Møtelokale med klasseromoppsett

Møtelokaler

Planlegger du en større konferanse eller kongress med 370 deltakere, eller et mindre seminar eller kick-off? Med totalt 30 møterom i ulike størrelser kan vi tilby fleksible løsninger og skreddersy etter dine ønsker og behov. Elegant, klassisk, rustikt eller moderne? Vi hjelper deg å finne et lokale til akkurat ditt arrangement. I tilknytning til møterommene har vi hyggelige pauseområder hvor kaffe med søte eller friske forfriskninger blir servert.

Grand Hotel Terminus

Totalt er det 15 fleksible møterom og konferanselokaler på Grand Hotel Terminus. Stilen er klassisk eller moderne, og vi har alt fra mindre intime møtelokaler til konferansesalen, Terminus Hall, hvor det kan arrangeres konferanser og større bedriftsarrangement for opptil 370 deltakere.

Hotel Zander K, Bergen, CKR

Zander K Hotel

Zander K Hotel har et  fleksible konferanserom som kan deles inn i tre mindre rom. Dermed kan vi tilrettelegge for bedriftsmøter i de fleste varianter. Er hele lokalet i bruk, er det plass til 132 deltakere i kinooppsett. Pauseområde der kursdeltakere kan forsyne seg med kaffe og te, og hvor pausemat blir servert, er plassert like ved konferanserommet.

Bergen Børs Hotel

På Bergen Børs er det fire møterom med kapasitet på opptil 30 personer i det største møterommet, Fløien. I 2. etasje er det ett helt nytt møteområde hvor tre av møterommene er. Her er det felles pauseområde hvor gjestene kan forsyne seg med kaffe, te, vann og pausemat.

Kulturhuset

Kulturhuset i Bergen har tre møterom pluss tre større selskapslokaler som kan brukes til for eksempel konferanser, seminarer, frokostmøter og lunsjmøter. Samtlige møterom er utstyrt med topp fasiliteter innen audio og video.

Konferanselokale med klasseromoppsett.

Grand Bergen

Lokalene på Grand Bergen ble nyrenovert i 2018 og er oppdatert med førsetklasses teknisk utstyr. Enestående akustikk, sammen med topp moderne belysning og ventilasjon gjør lokalene godt egnet til alle typer møter og konferanser. Vi har totalt fem lokaler, hvor vår største sal, Store Festsal, har plass til 300 deltakere.

Møterom med klasseromoppsett.

USF

Scener og lokaler kan leies for møter, kurs, foredrag og andre bedriftsarrangement på USF. USF har lang erfaring med både små og store arrangementer og tilbyr en samlet løsning der både teknisk utstyr, personell og matservering er inkludert. De Bergenske Servering står for servering av mat og drikke , og vi sørger for de aller beste matopplevelsene ved ditt arrangement på USF.

Møterom i lyse farger i klasserom oppsett.

Grieghallen

I Grieghallen arrangeres det alt fra mindre kurs og konferanser til store kongresser midt i Bergen sentrum. Grieghallen byr på fleksible og topp moderne lokaler, mens De Bergenske Servering leverer mat og drikke av den høyeste kvalitet til alle arrangementer. I mer enn 20 år har vi hatt ansvaret for mat og drikke til arrangementer i Grieghallen, og vi serverer alt fra bagetter til gourmetmåltid.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.