Matbaren på Zander K Hotel serverer energisk stemning fra morgen til kveld, og retter basert på kortreiste, økologiske råvarer. Her spiser du både lunsj og middag. På kveldstid kan du smake øl fra lokale mikrobryggeri og spennende vin i baren.

Åpningstider

Mandag – søndag:

Lunsj 12:00 – 15:00

Middag 17:00 – 22:00

Baren er åpen hver dag til klokken 00:00

Adresse: Zander Kaaes gate 8, 5015 Bergen

Ønsker du mer info eller spørsmål? Send e-post eller ring oss på 55 36 20 40

Lunsjmeny

Lunsjmeny

  • Focaccia

    Salame stofelotto – artisjokkrem – tomat – aubergine – mozzarella

    ( 2, 4, 13 )

    195,-
  • Focaccia

    Mortadella-skinke – pistasjpesto – mozzarella

    ( 1, 2, 14 )

    195,-
  • Philly cheese steak-sandwich

    Storfekjøtt – syltet løk – ost – paprika

    ( 1, 2 )

    205,-
  • Club sandwich

    Kyllinglår – focaccia - romanosalat – sprøstekt bacon – bakt hvitløk-aioli

    ( 2, 3, 4, 13 )

    195,-
  • Pizza Margherita

    Tomatsaus – Hanasand-tomater – mozzarella – basilikum

    ( 1, 2, 3 )

    225,-
  • Moules frites

    Blåskjell – sjalottløk – fløte – vin – urter

    ( 1, 3, 7 )

    245,-
  • Dagens dessert

    ( 2, 3 )

    155,-

Allergener

1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter

Middagsmeny

Forretter

  • Kremet Ravioli

    Hvit tomatsuppe - ricotta - kongekrabbe - tomat

    ( 1, 2, 3, 4, 6 )

    245,-
  • Risotto

    Østerssopp - røkt and og parmesanchips

    ( 1 )

    225,-

MELLOMRETTER

  • Tonkotsu ramen

    Chashu - egg - vårløk - bambus - sopp - nudler - spirer

    ( 2, 4, 11, 13 )

    245,-
  • Crispy fisk

    Estragonmajo

    ( 2, 4, 13 )

    195,-
  • Moules frites

    Blåskjell - sjalottløk - fløte - vin - urter. Serveres med pommes frites og aioli

    ( 1, 3, 7 )

    265,-
  • Grønn kyllingsalat

    Kyllinglår - tomat - oliven - mozzarella - krutonger - vinaigrette

    ( 1, 2, 3, 13 )

    245,-

Hovedretter

  • Torsk

    Jordskokkpuré - N`duja crumble - chorizo cassoulet

    ( 1, 10, 2 )

    365,-
  • Skate

    Potet og purreløkpurré - siderbresert purreløk - pancetta - pistasjnøtter - kapers - brunet smør

    ( 1, 10, 14 )

    385,-
  • Tagliata

    Kalveentrecôte - vinaigrette - gnocchi - ruccola - pecorino - hanasand-tomat - parmesan

    ( 1, 2, 3, 4, 13 )

    395,-
  • Tagliata

    Entrecôte av kalv, gnocchi, ruccola, parmesan, Hanasand-tomater.

    345,-
  • Grillet squash

    Crispy filodeig - tomat- og auberginekompo - syltede løkblade - krydderpanko - grønnkål - grillet og pisket geitost fra Dovre

    ( 1, 2, 3 )

    275,-
  • Zander K-burger

    Marinert høyrygg - bakt hvitløk-aioli - bacon - cheddar - tomat - syltet rødløk - crispisalat

    ( 1, 2, 3, 4, 11, 13 )

    265,-
  • Vegetarburger

    Bakt hvitløk-aioli - avocado - tomat - syltet rødløk - crispisalat

    ( 1, 2, 3, 11, 13, 12 )

    255,-

Pizza

  • Pizza Margherita

    Tomatsaus, Hanasand-tomat, mozzarella, basilikum.

    ( 1, 2, 3 )

    235,-
  • Pizza parma

    Tomatsaus - parma - pinjekjerner - parmesan - ruccola

    ( 1, 2, 3 )

    265,-
  • Pizza mortadella

    Tomatsaus - mozzarella - mortadella - pistasjpesto

    ( 1, 2, 3, 14 )

    265,-

Pasta

  • Pappardelle

    Trøffel - sopp - parma - ruccola - parmesan

    ( 1, 2, 4 )

    265,-
  • Pasta gamberi

    Scampi - tomat - persille - hvitløk - sjalottløk

    ( 1, 2, 4, 6 )

    265,-

Tilleggsvalg

  • Rainy day pommes frites

    Bakt hvitløk-aioli - bacon - parmesan

    ( 1, 4, 13 )

    125,-
  • Trøffelfries

    Trøffelaioli - parmesan

    ( 1, 4, 13 )

    125,-
  • Poteter med hvitløk og timian

    ( 1 )

    65,-
  • Søtpotetfrites

    85,-
  • Pommes frites

    Serveres med ketchup. Aioli 20,-

    75,-
  • Grønn sidesalat

    Tomat - løk - oliven - vinaigrette

    ( 13 )

    85,-

Desserter

  • Bounty

    Kokos - sjokolade - flambert ananas - pasjonsfruktcurd - sponge cake

    ( 1, 2 )

    175,-
  • Semifreddo med honning

    Kandisert sitron - sitroncrumble - honning og sitronkaramell

    ( 1, 2 )

    155,-
  • Sorbé med bær

    145,-

Allergener

1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter

Om Matbaren

Matbaren på Zander K Hotel er et godt sted å finne roen, og et moderne møtested midt i Bergen sentrum. Lokalet er velegnet for en prat, uformelle møter eller arbeidsøkter. Matbaren tilbyr god kaffe, lunsj og middag. Sentralt i vår matfilosofi står bruken av kortreiste, økologiske og bærekraftige råvarer. På vår meny finner du derfor retter bestående av lokale produkter og sesonggrønnsaker.

I baren vår møter du venner eller kolleager for afterwork. Her serverer vi blant annet økologisk vin og mikrobrygget øl fra lokale ølprodusenter med stort utvalg på glass.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i, og vi sender deg relevant informasjon.