De Bergenske har noen av de beste og mest sentrale restaurantene i Bergen sentrum. Her kan du finne alt fra restaurant med Michelin-kokk, steder å samles for lunsj, familievennlige spisesteder, til barer med det mest spennende utvalget av whisky.
I classy og ærverdige Frescohallen serveres mat og drikke fra morgen til kveld. Syv dager i uken, året rundt. Spisestedet ligger i Bergen sentrum, og dere kan samles for både lunsj, middag eller drinker. Restauranten er perfekt for en date, men også større samlinger med vennegjengen eller familien.
Med kokk fra gastronomiske Cádiz gir nyheten Fresquito deg en eksplosjon av ekte og autentiske spanske smaker – rett til bordet ditt. Restauranten ligger midt i Bergen sentrum, med direkte tilgang til Fisketorget og Vågsallmenningen. Her spiser du tapas eller tar en drink i baren.
BARE Vin og Matbar er en førsteklasses vin- og matbar hvor opplevelsen er todelt. Her kan du velge mellom à la carte-meny servert i vår pulserende bar eller oppleve noe helt spesielt med kokkens chambre séparée.
I Matbaren på Zander K Hotel i Bergen serveres retter basert på kortreiste og økologiske råvarer. Her finner du også et stort utvalg av lokalt mikrobrygget øl. Restauranten ligger i gåavstand til Bergen sentrum, og byens kultur- og uteliv.
Om du vil besøke noe ekte, genuint og tradisjonelt bergensk, ta turen innom Wesselstuen – midt i Bergen sentrum.
På Izakaya Skostredet får du Bergens mest spennende og sosiale japanske street food-opplevelse.
Haven har beliggenhet midt i Bergen sentrum, og har uteservering året rundt. Hos oss slapper du av med deilig mat og drikke – og drinker på kveldstid.
Amundsen Bar & Bistro er stedet polfarer Roald Amundsen gjorde sitt siste intervju. Baren har en av Norges største whiskysamlinger, og er også et spisested for deg som vil ha mat ved siden av noe godt i glasset.
Omakse by Sergey Pak er Skostredet Hotels fine dining-restaurant med fokus på norske råvarer, med teknikker fra det japanske kjøkken.
Her møtes dere for de gode samtalene rundt grillen. Et fantastisk steakhouse med kvalitet i alle ledd.
Restauranten er startet av gründer Adam Bjerck, og er stedet hvor du senker skuldrene til et godt måltid, med ferske ingredienser midt i sentrum.
I de dype fjordene, langs bratte fjellsider, under isbreer og tinder, vokser ren og smaksrik mat frem. The Fjordic Experience er en matreise gjennom Vestlandets ville, vakre natur – der råvarene får smaken av landskapet de springer ut fra.
I kjelleren i Bergen Børs så byens aller første restaurant dagens lys. Hotell- og restaurantfamilien De Bergenske forvalter denne arven og historien med dypeste kjærlighet og varter i dag opp med mat i verdensklasse.
BARE Vin og Matbar har nytt konsept og en helt ny meny.
Restauranten kombinerer et moderne restaurant–og barkonsept med en fascinerende fortid som imponerer. Utforsk historien her.
Kokk Adam Bjerck fra Engen Steakhouse guider deg gjennom hvordan du steker entrecôte hjemme.
Dette er filosofien til kokken om familierestauranten nær Bryggen i Bergen.
I hjertet av Bergen finner du BARE Vin og Matbar. Et lite paradis for vinelskere som ønsker eksepsjonelle flasker i en varm atmosfære.
Wagyubiffen er verdenskjent for utsøkt smak. Her forklarer vi hvorfor den koster så mye.