Velg et alternativt julebord på Izakaya – opplev spennende japanske retter og unik julestemning midt i Bergen. Perfekt for deg som vil ha noe annerledes til årets julefeiring.
Midt i hjertet av Bergens mest livlige gate finner du en MICHELIN-anbefalt restaurant hvor tradisjonelle japanske småretter får nytt liv med ferske, kortreiste ingredienser fra norske hav og fjorder. Inspirert av de autentiske izakayaene i Japan, livlige nabolagssteder der folk samles for å spise, drikke og slappe av, byr vi på en uformell, energisk atmosfære og retter laget for å deles. Fra sushiruller, ramen og tempura til grillspyd og sesongbaserte overraskelser. En restaurant som innbyr til både hverdagsnytelse og spesielle anledninger.
Sharing is Caring – hver torsdag selger vi vår beste delemeny til en ekstra god pris.
Hva:
Kokkene setter sammen seks av dagens beste retter fra menyen. En smakfull kombinasjon av sushi, grønnsaker og grillmat – perfekt for å deles og nytes sammen.
Pris:
Kun 699,- per person (ordinær pris 799,-)
*Minimum 2 personer
Sharing food with another human being is an intimate act that should not be indulged in lightly
- M.F.K. FisherFROKOST
Mandag til fredag: 07.00-10.00
Lørdag og søndag (helligdager): 08:00 - 11:00
MIDDAG
Mandag til lørdag: 16:00 - 23:00 (kjøkken stenger 22.00)
Søndag: 16:00-22:00 (kjøkken stenger 21:00)
Terrasse/Skostredet Hage: Gjester er velkomne under alle forhold.
NB! Åpningstider i julen:
IZAKAYA holder åpent gjennom hele perioden fra 21. desember til 4. januar, alle dager:
17:00 – 22:00 (kjøkkenet stenger kl. 21:00)
Feir nyttårsaften med oss – nyttårsmeny kr 1.295,-
Ønsker du å bestille bord? Send oss gjerne en e-post!
Kontakt:
Tel. +47 55 30 40 53
( 2, 10, 11, 12 )
( 2, 10, 11, 12 )
( 2, 11, 12 )
( 2, 11, 12 )
( 2, 10, 11, 12 )
( 2, 10, 11, 12 )
( 2, 10, 11 )
( 2, 10, 11 )
( 10 )
( 10 )
( 10 )
( 10, 11 )
( 10 )
( 7 )
( 7, 10, 11 )
Salmon, avocado
( 2, 3, 4, 10, 11, 12 )
Cucumber, avocado, broccolini, shiitake
( 2, 3, 4, 10, 11, 12 )
Broccolini & trout caviar
( 2, 4, 10, 11, 12 )
Tempura shrimps, salmon
( 2, 4, 6, 10, 11, 12 )
Avocado, Salmon & Norwegian Cheese
( 1, 10, 12 )
Tuna tartar, avocado, cucumber
( 2, 4, 10, 12, 11 )
Japanese style fried chicken
( 2, 4, 11, 12, 13 )
Chicken or vegetarin
( 2, 11 )
Chicken or vegetarian (add 2 Goyza for 69NOK)
( 2, 11, 12 )
Porkneck in panko
( 2, 4, 11, 12 )
Deep fried vegetables
( 2, 11 )
( 12, 22 )
( 7, 10, 12, 22 )
( 7, 10, 12, 22 )
Cheese & bacon
( 2, 4, 7, 11, 13, 12 )
Beef & Bonito flakes
( 2, 4, 7, 10, 11, 12 )
Vegetables & Soba Noodle Soup
( 2, 4, 9, 11, 12 )
Coconut based seafood soup
( 2, 6, 7, 9, 12, 10, 11 )
Pork With Egg, Kimchi & Noodles
( 2, 4, 10, 11, 12 )
Pork with noodles and egg
( 2, 4, 10, 11, 12 )
Chicken thighs in Teriyaki sauce
( 2, 11, 12 )
Pork in Korean sauce
( 2, 11, 12 )
Norwegian beef Sirloin
( 2, 11, 12 )
Grilled Vegetables & sweet potato
( 2, 12, 11 )
Japanese sandwich with panko pork
( 1, 2, 4, 11, 12, 13 )
Japanese sandwich with Norwegian beef Tenderloin
( 1, 2, 4, 11, 12, 13 )
Ask us for todays flavours - 2 mochi served with yuzu foam and mango sorbet
( 1, 2, 4, 21 )
Japanese citrus ice cream
( 1, 2, 4, 21 )
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner, 23: bokhvete, 24: pinjekjerne, 25: valnøtt, 26: havre
Salmon Sashimi + Salmon & Tuna Nigiri Karaage + Yakitori & Yasai Skewers
Kimchi + Salmon Sashimi + Salmon, Salmon Belly & Tuna Nigiri + TumYum + Karaage + Iberico Skewer
Kimchi + Salmon Sashimi + Salmon, Salmon Belly & Tuna Nigiri + Okonomiyaki + Karaage + Gyuniku & Yasai Skewers
Wakame salad + Edamame + Salmon Sashimi + mix of all Nigiri + Maki of the day
A thoughtful selection of dishes by the chef, highlighting the best ingredients and flavors from our menu. This choice offers a unique dining experience designed to surprise and impress. Price per person, min. 2 people
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner, 23: bokhvete, 24: pinjekjerne, 25: valnøtt, 26: havre
I juni 2024 åpnet Izakaya Skostredet. Restauranten ligger i Skostredet Hotel & Spa, det sjette hotellet i hotellfamilien De Bergenske, midt i Bergens historiske bar- og restaurantområde, og bare noen få minutter unna søsterhotellet Bergen Børs Hotel.
Izakaya Skostredet bygger videre på standarden satt av en tidligere verdensmester i sushi. Nå lever Izakaya videre som en hyllest til smaken av både Norge og Japan, med fokus på småretter laget av de beste lokale råvarene, tilberedt med japansk presisjon.
Hos Izakaya Skostredet mener vi at alle fortjener en smakfull matopplevelse, uansett preferanse. Derfor legger vi ekstra kjærlighet i våre vegetariske retter.
Våre vegetaralternativer er ikke bare et valg – de er en opplevelse. Vi bruker kun ferske råvarer og kreative oppskrifter.
Denne uformelle restauranten byr på en autentisk izakaya-opplevelse – og en sosial atmosfære midt i Bergen sentrum. Enten du kommer for maten, stemningen eller begge deler, er Izakaya Skostredet en destinasjon for alle som elsker japansk street food med en eksklusiv vri.
Vi er glade for å ønske velkommen til Izakaya Skostredet.
Adresse: Domkirkegaten 6, 5017 Bergen
Opplev en uforglemmelig lunsj på Bjerck Restaurant i Bergen, med ferske lokale råvarer, smakfulle fiskeretter og utsikt over Bryggen og bylivet.
Opplev ekte fish & chips hos Bjerck Restaurant i Bergen, retten som har reist fra Londons gater til Norges kyst. Sprøstekt, norsk torsk med klassisk tilbehør.
Oppdag syv unike matopplevelser i Bergen – fra MICHELIN-mat og tapas til tradisjonsrike klassikere som prinsefisk og bergensk fiskesuppe.
I de dype fjordene, langs bratte fjellsider, under isbreer og tinder, vokser ren og smaksrik mat frem. The Fjordic Experience er en matreise gjennom Vestlandets ville, vakre natur – der råvarene får smaken av landskapet de springer ut fra.
I kjelleren i Bergen Børs så byens aller første restaurant dagens lys. Hotell- og restaurantfamilien De Bergenske forvalter denne arven og historien med dypeste kjærlighet og varter i dag opp med mat i verdensklasse.
Restauranten kombinerer et moderne restaurant–og barkonsept med en fascinerende fortid som imponerer. Utforsk historien her.