Planlegg ditt julebord 🎄

Inviter til julebord på Engen Steakhouse! Nyt både klassisk julemat og saftige grillretter i lune lokaler i sentrum. Passer alle gruppestørrelser – bestill plass i dag.

Velkommen til Engen Steakhouse

Engen er et premium steakhouse i Bergen sentrum som setter fokus på rene smaker og høy kvalitet på råvarene. Hos oss får du grillretter av ypperste klasse. Vi tilbereder maten på vår førsteklasses Mibrasa kullgrill for å fremheve den naturlige smaken av saftig kjøtt og deilig fisk. Adam Bjerck og våre kokker jobber med presisjon og lidenskap og gir deg smaksopplevelser du sent vil glemme.

Åpningstider

Mandag-torsdag 11:00-22:00 (Kjøkkenet stenger 21:00)

Fredag: 11:00-00:00 (Kjøkkenet stenger 22:00)

Lørdag: 12:00-00:00 (Kjøkkenet stenger 22:00)

Søndagsåpent: 14. og 21. desember, kl. 13.00–21.00 (Kjøkkenet stenger kl. 19.00)

På søndagsåpent serverer vi vanlig middag og à la carte hele dagen.

Vi holder stengt fra 22. desember til 1. januar. Vi åpner igjen 2.1.2026 kl. 16.30.


Kontakt:booking@engenrestaurant.no 
Adresse: Engen 30, 5011 Bergen 

Dette er Engen Steakhouse

Adam Bjerck, anerkjent kokk og kunstner fra Bergen, har skapt et matunivers på Engen Steakhouse med fokus på enkelhet og rene, kvalitetsrike råvarer. Her står saftig kjøtt og fersk fisk i sentrum, tilberedt med en perfekt balanse av smaker. Restauranten tilbyr også skreddersydde arrangementer for opptil 200 gjester.

Hvorfor er wagyu-biff så eksklusiv?

Wagyubiffen er verdenskjent for utsøkt smak. Her forklarer vi hvorfor den koster så mye.

Vin til biffen: Dette er ekspertens beste tips

Vi hjelper deg med å finne den perfekte vinen til entrecôte og filet mignon – og visste du at hvitvin også kan være et utmerket valg til biff?

Inspirasjon