Yngve Hansen går inn i Frescohallen, nikker mot gjester og løfter blikket mot taket før han ser mot den store glassbaren og ut gjennom vinduene. Ser utover Fisketorget, Byfjorden og fjellene. Ut til verden.
Hotelldirektøren blir aldri lei av følelsen dette historiske rommet gir.
Bestill bord på Frescohallen her
– Her har vi en av Norges viktigste kunstskatter, sier han og smiler stolt.
– Et helt unikt verk som forteller historien om Bergen som internasjonal handelsby. Verket er delt inn i fire deler: Nordlandsveggen, Bergensveggen, Verdensveggen – og den fjerde, de store vinduene som vender ut mot Vågsallmenningen.
I de dype fjordene, langs bratte fjellsider, under isbreer og tinder, vokser ren og smaksrik mat frem. The Fjordic Experience er en matreise gjennom Vestlandets ville, vakre natur – der råvarene får smaken av landskapet de springer ut fra.
I kjelleren i Bergen Børs så byens aller første restaurant dagens lys. Hotell- og restaurantfamilien De Bergenske forvalter denne arven og historien med dypeste kjærlighet og varter i dag opp med mat i verdensklasse.
BARE Vin og Matbar har nytt konsept og en helt ny meny.
Restauranten kombinerer et moderne restaurant–og barkonsept med en fascinerende fortid som imponerer. Utforsk historien her.
Kokk Adam Bjerck fra Engen Steakhouse guider deg gjennom hvordan du steker entrecôte hjemme.
Dette er filosofien til kokken om familierestauranten nær Bryggen i Bergen.
I hjertet av Bergen finner du BARE Vin og Matbar. Et lite paradis for vinelskere som ønsker eksepsjonelle flasker i en varm atmosfære.