Ceviche på hyse
med fritert panko, urtemajones, rødløk
( 4, 2, 10 )
Om du vil besøke noe ekte, genuint og tradisjonelt bergensk ta turen innom Wesselstuen – midt i Bergen sentrum. Nå har vi åpnet dørene igjen til helt nyoppussede lokaler, og ny meny.
med fritert panko, urtemajones, rødløk
( 4, 2, 10 )
med stekt brioche og eplekompott
( 2, 9, 1 )
med hollandés, spekeskinkechips og ferske urter
( 1, 4, 3 )
Smørsaus, neper, nykål og epler
( 1, 3, 10 )
Blanding av cherrytomater, kapers, urter og løk
( 10 )
Fisk, reker, blåskjell, rogn og grønnsaker
( 10, 18, 6, 9 )
Sopprisotto, grillet østerssopp, rødvinssaus
( 1, 3, 9 )
Persillekrem, svartkål og bearnés
( 1, 3 )
Vaniljekrem, crumble
( 2, 1 )
Crumble og bringebær
3 norske oster med eple- og fikenkompott
( 1, 21 )
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter
Restaurant Wesselstuen har hentet navnet sitt fra den kjente forfatteren og dikteren Johan Herman Wessel. Flere av hans kjente småvers og epigrammer er sitert og illustrert på Wesselstuen. Vi syns det gir varme, inspirasjon og lekenhet – en bohemsk følelse, i Johan Herman Wessels ånd. Wesselstuen ligger midt i Bergen, og dens historie strekker seg tilbake til 1957. Siden da har restauranten vært et populært møtested for bergensere og tilreisende – enten du vil nyte et glass i baren eller ha en helaften i våre koselige lokaler.
Restauranten er en av de mest populære restaurantene i Bergen og har vært et stamsted for forfattere, journalister, skuespillere – og for den gjengse bergenser. Hos Wesselstuen er alle velkomne.
Vi serverer tradisjonsmat fra Bergen, og enten du skal ut med familie, venner eller kollegaer, lover vi god atmosfære og god mat.
Wesselstuen er alltid en god idé, om du skal på julebord eller bare gjøre hverdagen litt hyggeligere. Dørene våre er åpne – inn til helt nyoppussede lokaler!