Brunsjbrett, Klassikeren
Omelett med cheddar, avokadotoast, kyllingtoast, smoothie, grønn salat og croissant med rørte bær (kan gjøres vegetar)
( 1, 2, 3, 4, 12, 13 )
Vi har nøtter på vårt kjøkken. Alle retter kan derfor innholde små spor av nøtter.
Omelett med cheddar, avokadotoast, kyllingtoast, smoothie, grønn salat og croissant med rørte bær (kan gjøres vegetar)
( 1, 2, 3, 4, 12, 13 )
Omelett med cheddar, skagentoast, toast med røkt ørret, grønn salat, smoothie og croissant med rørte bær
( 1, 2, 3, 4, 6, 10, 13 )
Med reker, crème fraîche, chilimajones, dill, rogn og grønn salat
( 1, 2, 4, 6, 10 )
Half & Half - røkt øret, omelett, grønn salat, håndpillende rekker, majones, agurk, dill og rogn
Med kyllingbryst, parmesan, tomat, agurk, krutonger, sprøtt kyllingskinn og cæsardressing
( 1, 2, 3, 4 )
Med beter, bakt gresskar, chevre, valnøtter, grønn salat og honningvinaigrette
( 1, 2, 3, 4, 13 )
Kokkene lager en lekker rett. Denne varierer, så spør servitøren.
Med eple, jordskokkchips og krutonger
( 1, 2, 3, 9 )
Med fisk, reker, gulrot, purreløk, urter og urteolje
( 1, 3, 6, 9, 10 )
Med ertestuing, remulade og fries
( 1, 2, 3, 4, 10, 13 )
Med krydret tomat- og basilikumsaus, sprøstekt bacon, eple og dill. Serveres med brød og smør
( 2, 3, 6 )
Med norsk storfekjøtt, cheddar, hjertesalat, bifftomat, rødløk, syltet agurk og Bjerckdressing
( 1, 2, 3, 4, 13 )
Velg mellom vaniljesoftis, bringebærsorbet eller en blanding av begge. Med marinerte bær, crumble og hjemmelaget sjokoladesaus
( 1, 2, 4 )
Med hint av kanel, serveres med friske bær
( 1, 4 )
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner, 23: bokhvete, 24: pinjekjerne, 25: valnøtt, 26: havre
Vi har nøtter på vårt kjøkken. Alle retter kan derfor innholde små spor av nøtter.
Gresskar, purreløk og eple med soya, brunet smør og urter
( 1, 6, 11 )
Med fiken, eple, sherryeddik, sennepskarse, servert med toast
( 3, 9, 13 )
Reker med crème fraîche, rogn og urter, servert med toast
( 1, 2, 4, 6, 10 )
Med jordskokk, sopp og estragon
( 1, 2, 3, 9 )
Torsk med hvit asparges, pastinakk, reker, fløtesaus, grønnkål, småpoteter og butterdeig
( 1, 2, 3, 6, 10 )
Servert med avokado, tomat og fefferoni, eple- og soyasirup, golden rice med grønn curry og limeblad
( 3, 10, 11, 13 )
Klippfisk, oliven, kapers, paprika, hvitløk og potetkrem
( 1, 3, 10 )
500 g kveitekotelett, skalldyrsaus med reker og purreløk, sitron, dill, brokkolini, kål, og bakte poteter
( 1, 3, 6, 10, 13 )
Med ertestuing, tartarsaus, fries, sitron og dill
( 1, 2, 3, 4, 10, 13 )
Med krydret tomat- og basilikumsaus, sprøstekt bacon, eple og dill. Serveres med brød og smør
( 2, 3, 6 )
Med grillet kyllingbryst, romanosalat, parmesan, tomater og cæsardressing
( 1, 2, 3, 4, 13 )
Med hummerklo, skalldyrsaus, tagliatelle, fennikel og appelsin
( 1, 2, 3, 4, 6, 13 )
Ytrefilet av okse med fettkappe, sprø løk, brokkolini, potetpuré og soppsaus
( 1, 3 )
Med bakt gresskar, rosenkål, syltet løk, basilikum og parmesan
( 1, 3 )
Med norsk storfekjøtt, cheddar, hjertesalat, bifftomat, rødløk, syltet agurk og Bjerck-dressing
( 1, 2, 3, 4, 12, 13 )
Velg mellom vaniljesoftis, bringebærsorbé eller en blanding av begge. Med marinerte bær, crumble og hjemmelaget sjokoladesaus
( 1, 2, 4 )
Serveres med kirsebær og karamellisert hvit sjokolade
( 1, 4 )
Serveres med friske bær
( 1, 4 )
Med mascarpone, kaffe, ladyfingre og sjokolade
( 1, 2, 3, 15 )
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner, 23: bokhvete, 24: pinjekjerne, 25: valnøtt, 26: havre
Med kjøkkensjefens treretter får du muligheten til å teste spennende retter som ikke er en del av vår vanlige meny. Hos Bjerck er vi opptatt av gode matopplevelser laget med spennende råvarer av høy kvalitet som vår kjøkkensjef gjerne deler med våre gjester. Med hyppig utskifting av treretteren vil du aldri gå lei.
KUN MAT 895,- MAT & VIN 1350,-