Brunsjbrett, Klassikeren
Omelett med cheddar, avokadotoast, kyllingtoast, smoothie, grønn salat og croissant med rørte bær (kan gjøres vegetar)
( 2, 4, 1, 3, 12, 13 )
Vi har nøtter på vårt kjøkken. Alle retter kan derfor innholde små spor av nøtter.
Omelett med cheddar, avokadotoast, kyllingtoast, smoothie, grønn salat og croissant med rørte bær (kan gjøres vegetar)
( 2, 4, 1, 3, 12, 13 )
Omelett med cheddar, skagentoast, toast med røkt ørret, grønn salat, smoothie og croissant med rørte bær
( 1, 2, 3, 4, 6, 10, 13 )
Med kyllingbryst, parmesan, tomat, agurk, krutonger, sprø kyllingskinn og cæsar dressing
( 1, 2, 3, 4 )
Med burrata, honning- og sitrusvinaigrette, jordbær, syltet rødbete, tomat, valnøtter og krutonger
( 1, 25, 3 )
Med reker, crème fraîche, chilimajones, dill, rogn og grønn salat
( 1, 2, 4, 6, 10 )
Kokkene lager en lekker rett, dette varierer, spør din servitør
Med ertestuing, remulade og fries
( 1, 2, 3, 4, 10, 13 )
Med fisk, reker, gulrot, purreløk, urter og urteolje
( 1, 3, 6, 9, 10 )
Med norsk storfekjøtt, cheddar, hjertesalat, bifftomat, rødløk, syltet agurk og Bjerckdressing
( 1, 2, 3, 4, 13 )
Plantebasert burger med cheddar, hjertesalat, bifftomat, rødløk, syltet agurk og Bjerckdressing
( 1, 2, 3, 4, 13 )
Blåskjell dampet med sider fra Hardanger servert med fries og hvitløksmajones
( 6, 3, 4, 1, 2, 13 )
Velg mellom vaniljesoftis, bringebærsorbet eller en blanding av begge. Med marinerte bær, crumble og hjemmelaget sjokoladesaus
( 1, 2, 4 )
Serveres med friske bær
( 1, 4 )
Sjokoladeis, karamellisert hvit sjokolade og solbærespuma
( 1, 4 )
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner, 23: bokhvete, 24: pinjekjerne, 25: valnøtt, 26: havre
Vi har nøtter på vårt kjøkken. Alle retter kan derfor innholde små spor av nøtter.
Luftig aspargessaus, fennikel, eple og bacon
( 7, 1, 3 )
Sitrus-og akevittgravet havabbor, paprikakompott, favabønner og sitrus
( 13, 10, 3 )
Grønn gazpacho servert med vannmelon, agurk, jalapeñoolje og chili cheese toast
( 1, 3, 4, 2, 13 )
Hoisinsaus, asiatisk salat, mango og syltet agurk
( 1, 3, 13, 25 )
Blåskjell, østers, krabbeklør, reker, sjøkreps, sitron, dill, sjalottløkvinaigrette, hvitløkmajones, chilimajones og brød
( 11, 4, 3, 6, 13, 7 )
Blåskjell dampet med sider fra Hardanger servert med f ries og hvitløksmajones
( 13, 2, 1, 4, 3, 7, 6 )
Grønn asparges, lettsyltet agurk, knust potet med estragon, og beurre blanc-saus med rogn og dill
( 1, 3, 10 )
Torsk med hvit asparges, pastinakk, reker, fløtesaus, grønnkål, småpoteter og butterdeig
( 1, 2, 3, 6, 10 )
Gulrot- og appelsinpuré, asparges, krabbe og gulrot- canelloni, pommes Anna og brunet smør med soya og kapers
( 1, 6, 10, 13, 4 )
Trippelkokte fries, sommergrønnsaker, friterte løkringer, grønn peppersaus
( 1, 3 )
Med norsk storfekjøtt, cheddar, hjertesalat, bifftomat, rødløk, syltet agurk og Bjerckdressing
( 12, 3, 13, 4, 1, 2 )
Plantebasert burger med cheddar, hjertesalat, bifftomat, rødløk, syltet agurk og Bjerckdressing
( 1, 4, 2, 3, 12 )
Ratatouille, gulrotpuré, hjertesalat og syltet perleløk
( 1, 2, 3 )
Kremet trøffelsaus, asparges og pecorino
( 1, 2, 3, 4, 7 )
Pasjonsfrukt, mynte
( 1 )
Sjokoladeis, karamellisert hvit sjokolade og solbærespuma
( 1, 4 )
Velg mellom vaniljesoftis, bringebærsorbé eller en blanding av begge. Med marinerte bær, crumble og hjemmelaget sjokoladesaus
( 1, 2, 4 )
Serveres med friske bær
( 1, 4 )
Et utvalg av oster servert med ferske druer, fruktkompott, norsk honning og tre typer brød
( 4, 3 )
1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner, 23: bokhvete, 24: pinjekjerne, 25: valnøtt, 26: havre
Med kjøkkensjefens treretter får du muligheten til å teste spennende retter som ikke er en del av vår vanlige meny. Hos Bjerck er vi opptatt av gode matopplevelser laget med spennende råvarer av høy kvalitet som vår kjøkkensjef gjerne deler med våre gjester. Med hyppig utskifting av treretteren vil du aldri gå lei.
KUN MAT 895,- MAT & VIN 1350,-