Arrangementer

Dette skjer under Beatlesfestivalen i Bergen

I oktober skjer det – helgen på Grand Hotel Terminus ingen Beatles-fan bør gå glipp av.

Fra 4. – 6. oktober arrangeres Beatlesfestivalen 2024 på Grand Hotel Terminus i Bergen. Dette blir en 60-tallsfest du må få med deg, med både show, foredrag og konserter med ikoniske hits – både om du er ihuga Beatles-fan, eller bare er glad i energisk stemning.

Dette er Beatlesfestivalen

Beatlesfestivalen ble startet av Terje Steinsrud og Eivind Rølles og har siden 2006 holdt til på Beitostølen hvor den har vært svært populær blant norske Beatles-entusiaster.

I 2022 ble festivalen flyttet til Bergen, byen mellom majestetiske fjell, og blir nå arrangert på Grand Hotel Terminus.

Festivalen består konserter, foredrag, messe, quiz og festkonserter med musikalsk nachspiel. I 2023 fylte festivalen hotellet med et flott program, med blant annet Pete Best, The Beatles’ første trommeslager.

Mye av programmet til Beatlesfestivalen foregår på Bar Amundsen. Og allerede fredag er det vorspiel med Helge Haugland i den historiske baren til Grand Hotel Terminus.

Programmet til Beatlesfestivalen

Flere internasjonale band har også gjestet Beatlesfestivalen opp gjennom årene, blant andre Pete Best Band, The Shakers, Hamburg Beat og Help!

I år gjør sistnevnte comeback i Bergen by. Help! A Beatles Tribute, anerkjent som et av de mest autentiske Beatles-tributtbandene, er nemlig tilbake på Beatlesfestivalen. Ellers på programmet står blant andre Freda Kelly (sekretær for The Beatles og manageren Brian Epstein – hun var også president i bandets offisielle fanklubb), Nowhere Men, Helge Haugland, Opportunity Knocks, Dag Inge Fjeld, Audun Molde, Thorstein Selvik, Jenny Syse og Atle Nielsen.

Program: Her finner du fullt program

Hotel og restaurant i Bergen Sentrum

Grand Hotel Terminus er det offisielle Beatles-hotellet. Det er her alt skjer, og det er her du mingler med Beatles-fans, eller spiser gode måltider med venner eller kollegaer under festivalen.

Overnatting, mat og drikke: Her finner du gode tilbud og oversikt

Hotellet har nyoppussede klassiske suiter, rom og lokaler, og ligger rett ved jernbanestasjonen og Bystasjonen. Bybane og taxi er også like i nærheten. Det er gangavstand til byens mange restauranter, museer og barer – selv om du mest sannsynlig kommer til å holde deg innenfor hotellets dører under festivalen.

Det er nemlig også på Grand Hotel Terminus du kanskje stikker av med den gjeve seieren i årets Beatles-quiz!

Book overnatting, lunsj eller middag her

Mye av programmet til Beatlesfestivalen foregår på Bar Amundsen. Og allerede fredag er det vorspiel med Helge Haugland i den historiske baren til Grand Hotel Terminus.

Våre hotell

Få mer inspirasjon her

Opplevelser

Fra Bergen Børs Hotel til Stoltzekleiven – løpeturen som byr på både trening og opplevelse

Mat og drikke

Giovanni – den gjestfrie, bergenske gudfaren

Opplevelser

De beste aktivitetene med familien i Bergen

Opplevelser

Derfor er Bergen sentrum Aashilds favorittsted