Om du planlegger et mindre møte eller en stor konferanse, har vi fleksible lokaler for akkurat ditt arrangement. Vi har moderne teknisk utstyr og serverer både pausemat og bærekraftig lunsj. Våre dyktige medarbeidere hjelper deg med planleggingen, og skreddersyr et opplegg for din bedrift.

Terminus Hall

Terminus Hall er vårt største lokale med plass til 370 deltakere. Store vinduer slipper inn dagslys, og det er fin utsikt til grøntområde. I pausene har deltakerne tilgang til stor hage, Villahagen, for frisk luft, mingling og avslapning.

Kapasitet: 370 personer
Størrelse: 250 kvm

Terminus forum

Et moderne lokale med mye dagslys og utsikt til hage. Utenfor møterommet er det et stort område for mingling, hvor også bærekraftig pausemat serveres. Dere har også direkte adgang til uteområde med sittegrupper og Villahagen.

Kapasitet: 100 personer
Størrelse: 113 kvm

Terminus møtesenter

I 7. etasje har vi et eget møtesenter med åtte nyoppussede møterom. Kapasiteten i det største møterommet er 50 personer. Møterommene passer godt til mindre møter, gruppearbeid og styremøter. Dere har tilgang til et pauseområde hvor deltakerne kan forsyne seg med kaffe, te, vann og pausemat blir servert. 

Kapasitet: 50 personer i det største møterommet 
Størrelse: fra 18–72 kvm 

Elise Dethloff

Et nydelig, klassisk lokale som er velegnet til mellomstore møter og konferanser. Det er store vinduer ut mot bakgård. Lokalet har maleri av festspillkunstneren Ole Jørgen Næss.

Kapasitet: 100 personer

Størrelse: 110 kvm

Ambrosia Tønnesen

Ambrosia Tønnesen er et flott, klassisk lokale med raus takhøyde og nydelig interiør fra åpningen i 1928. Dette er et lokale som passer godt til gruppearbeid eller styremøter. Det er direkte tilgang til bakgård.

Kapasitet:  28 personer
Størrelse: 39 kvm

Dorothe Engelbretsdatter

Dette er et lyst lokale med plass til 70 deltakere i kinooppsett. Lokalet er innredet i stilen til den lette, elegante Bergensklassisismen. Like utenfor lokalet er det et mingleområde hvor deltakerne kan forsyne seg med kaffe og te. Det er også her pausemat serveres.

Kapasitet:  70 personer
Størrelse: 80 kvm

Inger Haldorsen

Dette er et av våre klassiske lokaler med plass til 50 deltakere, med kinooppsett. Like utenfor lokalet er det et større mingleområde hvor deltakerne kan forsyne seg med kaffe og te. Her serveres også pausemat.  

Kapasitet: 50 personer 
Størrelse: 60 kvm 

Søstrene Hagelin

Dette er et lokale med en helt spesiell atmosfære med styrebordoppsett. Det er egne sofagrupper for avslapning og prat i pausene. Like utenfor lokalet er det mingleområde med kaffe og te. Det er også her pausemat serveres. 

Kapasitet: 18 personer 
Størrelse: 48 kvm 

Dagpakke for ditt arrangement

Dagpakkepris gjelder møter på minimum 10 personer. 

Inkluderer: 

Leie av møtelokale fra klokken 08:00–16:00 
Standard AV-utstyr, prosjektor og trådløst internett 
Isvann, te og kaffe er tilgjengelig under hele møtet 
Lunsjbuffet eller to-retters 
Frisk frukt, kaketapas og snacks serveres til kaffepausene

Konferansemeny

Vi tilbyr en prisvennlig meny for gjester som skal på møte eller konferanse på Grand Hotel Terminus. Måltidet serveres i vår restaurant Brasseriet. Menyen er velsmakende, men for dere som ønsker et oppgradert måltid anbefaler vi en av våre selskapsmenyer, gjerne servert i et av våre flotte selskapslokaler.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i, og vi sender deg relevant informasjon.

Kontaktinformasjon - Grand Terminus Hotel

Vi er alltid her for å hjelpe deg!

Booking: booking@grandterminus.no
Telefon: +47 55 21 25 00
Adresse: Zander Kaaes gate 6, 5015 Bergen