Engen er et premium steakhouse i Bergen sentrum som setter fokus på rene smaker og høy kvalitet på råvarene. Hos oss får du grillretter av ypperste klasse. Vi tilbereder maten på vår førsteklasses Mibrasa kullgrill for å fremheve den naturlige smaken av saftig kjøtt og deilig fisk. Adam Bjerck og våre kokker jobber med presisjon og lidenskap og gir deg smaksopplevelser du sent vil glemme.
Mandag-torsdag 11:00-22:00 (Kjøkkenet stenger 21:00)
Fredag: 11:00-00:00 (Kjøkkenet stenger 22:00)
Lørdag: 12:00-00:00 (Kjøkkenet stenger 22:00)
Søndag: STENGT - Vår søsterrestaurant Bjerck er åpen på søndager: booking@bjerck.no.
Kontakt:booking@engenrestaurant.no
Adresse: Engen 30, 5011 Bergen
Fredag 5. september bli med på en 4-retters middag og gin-pairing med Stig Bareksten hos oss!
Kr 1495,- per person
Begrenset antall plasser – book nå!
Hver onsdag serverer vi norsk wagyu-rib, glasert med rødvinsaus og brunet smør. Retten serveres med bakte småpoteter, kremet mais og frisk gremolata.
For 2–3 personer: 1395,-
For 3–4 personer: 1895,-
Hver torsdag kan du nyte en saftig tomahawk for to, servert med smakfull saus og sprø fries – alt for kun 899,-.
Adam Bjerck, anerkjent kokk og kunstner fra Bergen, har skapt et matunivers på Engen Steakhouse med fokus på enkelhet og rene, kvalitetsrike råvarer. Her står saftig kjøtt og fersk fisk i sentrum, tilberedt med en perfekt balanse av smaker. Restauranten tilbyr også skreddersydde arrangementer for opptil 200 gjester.