Grand Hotel Terminus er et populært sted for feiring av jubileum, bryllup, konfirmasjon og dåp. Vi tilrettelegger for at den store dagen blir perfekt, med smakfulle menyer og personlig service. Du nyter dagen, mens vi står for lokalene, maten og serveringen.

Terminus Hall

Terminus Hall er vårt største lokale med plass til 250 gjester. Lokalet har store vinduer, og det er fin utsikt til grøntområde utenfor. Gjestene har tilgang til Villahagen for frisk luft, mingling og avslapning. Det er egen scene i lokalet, med lydanlegg til både musikk og tale.

Kapasitet: 250 gjester
Størrelse: 250 kvm

Terminus Forum

Dette er et lyst, moderne lokale med egen gasspeis. Her er det plass til 80 gjester. I tilknytning til selskapslokalet er det stort vrimleområde med egen bar. Det er også direkte utgang til sittegrupper og Villahagen. Lokalet er prydet av tekstilkunstner Kari Hjertholm og fotograf Birkeland, begge fra Bergen.

Kapasitet: 80 gjester
Størrelse: 113 kvm

Elise Dethloff

Et nydelig, klassisk lokale som er velegnet til bryllup og festsamlinger. Lokalet er malt i lyse farger, og det er store vinduer ut mot vår lille bakgård. Lokalet har maleri av festspillkunstneren Ole Jørgen Næss.

Kapasitet: 108 gjester
Størrelse: 110 kvm

Ambriosa Tønnesen

Ambrosia Tønnesen er et flott, klassisk lokale med nydelig interiør intakt fra åpningen i 1928. Dette er et selskapslokale som passer godt til deg som skal ha et lite selskap. Her dekker vi opp til langbord eller runde bord. Det er direkte tilgang til bakgård, som er et ypperlig sted for aperitiff.

Kapasitet: 36 gjester
Størrelse: 39 kvm

Dorothe Engelbretsdatter

Der lyse lokalet er innredet i stilen til den lette, elegante Bergensklassisismen. Stedet har gode sofaer langs veggen hvor gjestene kan sitte og prate, og like utenfor lokalet er det et større mingleområde.

Kapasitet: 60 gjester
Størrelse: 80 kvm

Inger Haldorsen

Dette er et klassisk lokale med egen peis. Inger Haldorsen er et stemningsfullt lokale for selskap på inntil 42 gjester.

Kapasitet: 42 gjester
Størrelse: 66 kvm

Søstrene Hagelin

Flotte veggpaneler i mørke toner og hvitmalt murhvelving setter sin karakter på dette intime lokalet. Dette er et lokale med en helt spesiell atmosfære som har langbord med plass til 26 gjester. Det er egne sofagrupper for kaffe avec og avslappende samtaler etter maten.

Kapasitet: 26 gjester
Størrelse: 48 kvm

Overnatting

Ønsker du og dine gjester overnatting i forbindelse med selskapet? Ta kontakt for et godt tilbud.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i, og vi sender deg relevant informasjon.

Kontaktinformasjon - Grand Terminus Hotel

Vi er alltid her for å hjelpe deg!

Booking: booking@grandterminus.no
Telefon: +47 55 21 25 00
Adresse: Zander Kaaes gate 6, 5015 Bergen