Hotellrom

Søk

Villa Terminus tilbyr rom som er skreddersydd for avslapning, lesing og optimal søvnkvalitet. Med førsteklasses senger, behagelige puter, en velutstyrt arbeidsplass og en komfortabel lenestol belyst av godt leselys, sikrer vi en uforglemmelig opplevelse av velvære og komfort for våre gjester.

Lei hele Villaen

Bryllup, jubileum eller en større gruppe? Det er mulig å leie hele Villa Terminus.

Her får dere egen kokk i et historisk bygg med flott hage midt i Bergen sentrum. Villaen huser 18 historiske rom, hvert er unik i størrelse og utforming. Det er egne sjarmerende stuer og bibliotek for avslapning og hyggestunder i villaen.

Kontakt oss i dag på booking@villaterminus.no eller 55 21 25 00 for bestilling eller mer informasjon.

Hotellrom

Hotellet huser 18 historiske rom, og hvert rom er dedikert til en vestlandsforfatter. Vi tilbyr unik overnatting i delikate rom, hvor historien er tilstedeværende i den minste detalj. Det er vanskelig ikke å la seg påvirke av den historiske atmosfæren på Villa Terminus.

Privat middag eller vinsmaking

I Villastuene er det mulighet med opptil 24 personer til middag. Hva med en uforglemmelig bryllupsmiddag i historiske omgivelser?

Vi holder også både vinsmakingskurs og kokkekurs i Villaen. Dette er populære aktiviteter på ettermiddag og kveld, gjerne i kombinasjon møter eller kurs på Zander K eller Grand Terminus på dagtid.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i, og vi sender deg relevant informasjon.

Kontaktinformasjon - Villa Terminus

Vi er alltid her for å hjelpe deg!

Booking: booking@grandterminus.no
Telefon: +47 55 21 25 00
Adresse: Zander Kaaes gate 6, 5015 Bergen