Meny på Engen Steakhouse

På Engen Steakhouse griller vi alt kjøttet i en Mibrasa kullgrill, som gir den unike grillsmaken. Maten serveres med fries og valgfri saus. Vi anbefaler én til to sideretter.

Mellom kl. 13–16 er det mulig å bestille lettere alternativer – spør din servitør!

FORRETTER

  • GRILLET KAMSKJELL

    Eple, selleri og blåskjellsaus.

    ( 1, 2, 3, 7, 10 )

    235,-
  • ENGEN TARTAR AV OKSE

    Estragonmajones, sprøstekt brød og kapers.

    ( 1, 2, 3, 4, 13 )

    225,-
  • ASPARGESSUPPE (VEGANSK)

    Syltet asparges, pinjekjerner og urteolje

    ( 3 )

    205,-
  • WAGYU OG KAVIAR

    Wagyu A5 ytrefilet og Oscietra-kaviar

    ( 2, 3, 10 )

    455,-
  • 50 G ANTONIUS OSCIETRA-KAVIAR

    (1-4 PERSONER) Serveres med pisket crème fraîche, rødløk, dill, sitron og krustader

    ( 1, 2, 10 )

    1295,-

Snacks

  • GRILLET BRØD OG URTESMØR

    ( 1, 2 )

    65,-
  • POTETCHIPS

    Spør din servitør om smaker

    ( 3, 13 )

    55,-
  • OLIVENMIKS

    75,-

HOVEDRETTER

  • GRILLET TORSK 180 g

    Med skalldyrsaus og småpoteter

    ( 1, 3, 6, 9, 10 )

    395,-
  • GRILLET TORSK FOR 2 360 g

    Med skalldyrsaus og småpoteter

    ( 1, 3, 6, 9, 10 )

    795,-
  • CHEESEBURGER AV NORSK WAGYU

    180 g kvernet norsk wagyu, trøffel- og bakt hvitløksdressing, cheddar, syltet løk og fries

    ( 1, 2, 3, 4, 7, 13 )

    315,-

Fra vår kullgrill

  • ENTRECÔTE 250 g

    Black Angus, modnet i minst 35 dager, kornfôret, Argentina.

    ( 1 )

    495,-
  • INDREFILET 180 g

    Black Angus, modnet i minst 35 dager, kornfôret, Argentina.

    ( 1 )

    465,-
  • KYLLINGFILET "LIMONE"

    Serveres med urteolje med sitrus og grillet sitron.

    ( 1 )

    355,-
  • *serveres med fries og valgfri saus. Vi anbefaler én til to sideretter.

Spesialstykker - Perfekt å dele

  • TOMAHAWK 1-1,2 kg (2-3 pers)

    Modnet i minst 35 dager, gressfôret, Irland. Tilberedningstid opp til 40 minutter.

    ( 1 )

    1355,-
  • PORTERHOUSE GREATER OMAHA 800 g (2-3 pers)

    ADAMS ANBEFALING. Black Angus, modnet i minst 35 dager, kornfôret, USA.

    ( 1 )

    1555,-
  • CHATEAUBRIAND 400 g (2 pers)

    Black Angus Indrefilet, modnet i minst 35 dager, kornfôret, Argentina.

    ( 1 )

    925,-
  • WAGYU A5 200 g

    Ytrefilet Wagyu, Japan.

    ( 1 )

    1555,-
  • MIXED GRILL (3-4 personer)

    Perfekt om du vil dele og smake litt forskjellig kjøtt. Wagyu 200 g - Entrecôte 250 g - Indrefilet 180 g.

    ( 1 )

    2295,-
  • *serveres med fries og valgfri saus. Vi anbefaler én til to sideretter.

Sauser

  • Bearnéssaus

    ( 1, 3, 4 )

  • Peppersaus

    ( 1, 3 )

  • Rødvinsaus

    ( 3 )

  • Urtesmør

    ( 1 )

  • Gremolata

  • *Du kan velge én valgfri saus

  • Ekstra saus

    45,-

DESSERT

  • FINANCIER

    Eple- og sitronsyltetøy, yoghurt og honningskum

    ( 1, 2, 4, 8 )

    165,-
  • LUFTIG SJOKOLADEKREM

    Vaniljeis, mandelsmuler, olivenolje og maldonsalt

    ( 1, 2, 4, 15 )

    165,-
  • CRÈME BRÛLÈE

    ( 1, 4 )

    155,-
  • ISKREM (3 kuler)

    Vanilje, sjokolade, jordbær (sorbé)

    ( 1, 4 )

    135,-

Sideretter

  • ROMANOSALAT

    • Med parmesan, honning og sennepsvinaigrette. (1, 13)65,-
  • MAISKREM

    • Med estragonolje. (1)65,-
  • ASPARGES OG PINJEKJERNER

    • Med brunet smør og friske urter (1)85,-
  • TOMATER MED GREMOLATA

    • Ingen allergener.75,-
  • GRØNNE BØNNER

    • Med hvitløkssmør. (1)65,-
  • ENGENS FLØTEGRATINERTE POTETER

    • Med brunet smør og friske urter (1, 2, 3, 13)75,-
  • BAKTE SMÅPOTETER

    • Ingen allergener.65,-
  • FRIES

    • Ingen allergener.65,-
  • SØTPOTETFRIES

    • Ingen allergener.65,-

Våre sideretter er lette å dele, vi anbefaler én til to sideretter per person.

Allergener

1: melk, 2: hvete, 3: sulfitt, 4: egg, 5: rug, 6: skalldyr, 7: bløtdyr, 8: hasselnøtter, 9: selleri, 10: fisk, 11: soya, 12: sesamfrø, 13: sennep, 14: pistasj, 15: mandel, 16: pekannøtter, 17: cashewnøtter, 18: bygg, 19: lupin, 20: peanøtter, 21: nøtter, 22: soyabønner, 23: bokhvete, 24: pinjekjerne, 25: valnøtt, 26: havre