Våre spisesteder har en kompromissløs kjærlighet til råvarene – alltid ferske, nøye utvalgte og bærekraftige. Bak hver tallerken står dedikerte kokker med håndverk, presisjon og lidenskap som signatur.
- Kjetil Smørås - CEO De BergenskeDette er mer enn et måltid. Det er en smak av Vestlandet, en smak av naturens rytme, en smak av håndverk og en fremtid vi kan være stolte av.
- Kjetil Smørås - CEO De BergenskeVi bringer havets beste smaker rett til bordet – med ferske, bærekraftige råvarer fra Vestlandets kyst, tilberedt med respekt for både sjøen og maten og servert med ypperste service.
Sergey Pak skulle bare være et halvt år i Bergen for å besøke broren. Nå har stjernekokken bodd 13 år i Norge.
Adam Bjerck er en kunstner. Både i atelieret og på kjøkkenet. For ham er skaperfølelsen selve livet, enten han serverer byens beste grillede côte de boeuf eller når han maler nyskapende bilder.