Meny

Her finner du generelle betingelser ved bestilling og vilkår for betaling hos De Bergenske.

Ved spørsmål ta kontakt med oss på telefon + +47 55 21 25 50 eller via e-post: booking@debergenske.no

Betingelsene gjelder alle bookinger hos oss, inkludert booking via våre hjemmesider og bookinger som foretas gjennom en tredjepart.

1. Bestilling

Antall personer, pris, losji, samt øvrige produkter og tjenester som skal leveres av hotellet framgår av bekreftelsen gjesten vil motta via e-post etter bestilling.

2. Prisavtalens gyldighet

De avtalte priser er bindende for begge parter. Prisene er gitt på bakgrunn av dagens avgiftsbestemmelser. Hotellet forbeholder seg retten til å foreta justeringer i prisene som følger av økte kostnader ved innkjøp av varer og tjenester, økte skatter og avgifter eller ved andre omstendigheter utenfor hotellets kontroll.

3. Endring og avbestilling

Hvilke avbestillingsregler som gjelder for din bestilling, er avhengig av hvilken type booking du har gjennomført. Kontroller hvilke regler som gjelder for din bestilling i bookingbekreftelsen du har mottatt fra oss.

3.1. Garanti for bestilling

Alle bestillinger skal på forhånd være garantert via firmaavtale, reisebyrå eller et kredittkort.

3.2 Avtalebookinger

For bestillinger gjort av kunder med en avtale med De Bergenske gjelder bestillings-/avbestillingsreglene som er fastsatt i kontrakten.

4. Betaling

Betaling utføres ved avreise om ikke annet er avtalt på forhånd av opphold.

4.1 Kontant betaling

Ved kontant betaling vil hotellet kreve enten et kontant depositum ved innsjekking eller kredittkortgaranti.

4.2 Betaling med kort

De Bergenske aksepterer betaling fra følgende kredittkortselskaper: Visa, MasterCard, American Express, Diners og Eurocard. Dette gjelder også for bestilling via våre nettsider.  Kredittkort blir autorisert ved ankomst som en garanti på betaling.

4.3 Fakturering

Fakturering skal være avtalt i forkant av oppholdet. Kredittsjekk vil bli foretatt.

5. Inn og utsjekk

Vi garanterer innsjekk fra kl. 1500 ankomstdag og hotellrommet må forlates innen kl. 1200 avreisedag.

6. Personvernerklæring

Se egen side for De Bergenske sin personvernerklæring.

7. Force Major

Uforutsette hendelser utenfor De Bergenske eller hotellenes kontroll (streik, lockout, brann, manglende leveranser etc. på våre hoteller) gir begge parter rett til å heve avtalen uten erstatningsplikt.

8. Verneting

Alle tvister som måtte oppstå mellom partene i denne avtalen, (gjesten og hotellet), skal behandles etter norsk rett. Dersom ikke tvisten løses i minnelighet skal hotellets eiendoms verneting gjelde.

9. Generelle betingelser

Det vises for øvrig til generelle betingelser som fremkommer på bookingbekreftelse.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.