Meny
En mann og dame som er på jobb i hotellresepsjon

Med utgangspunkt i bergensk gjestfrihet og tradisjon skal vi i De Bergenske skape byens aller beste gjesteopplevelser. Vi består av ca. 500 engasjerte medarbeidere, seks hoteller og 10 barer og serveringssteder.

Vi elsker å utvikle historiske steder og skape attraktive og levende serverings- og overnattingstjenester i Bergen sentrum.

Kokk danderer mat

Jobbe hos De Bergenske?

Vi er i stadig utvikling og er alltid på jakt etter nye kollegaer. Vi ser etter deg som er genuint opptatt av service og som er villig til å yte det lille ekstra for å imponere våre gjester. Vi ønsker oss nysgjerrige medarbeidere med engasjement og interesse for restaurant- og hotellbransjen. Hos oss er det spennende yrkesmuligheter, og vi hører gjerne fra deg uansett om du er student, nyutdannet eller har lang erfaring.

 

Fasade Villahagen

De Bergenske Familien

De Bergenske er ikke en vanlig kjede av hoteller og spisesteder – vi er en hotellfamilie, eid og drevet av en ekte bergensfamilie med kjærlighet til byen og et langsiktig perspektiv. Det er 101 år siden vårt eldste hotell, Augustin, ønsket sine første gjester velkommen i 1919, og vi har store planer for de neste 100 årene.

Familien Smørås, eierne av De Bergenske, ser det som sin viktigste oppgave å legge til rette for gode opplevelser i hjembyen, både for tilreisende og fastboende. Profitt kommer i andre rekke – på et eller annet tidspunkt blir det en nødvendighet for å fortsette, men det er aldri grunnen til å fortsette.

Superiorrom i Grand Hotel Terminus

Den gode opplevelsen

Så hva utgjør en god opplevelse? Den må i det minste stå til forventningene, aller helst overgå dem. Bergensernes forventning til Bergen by, er at den skal gjøre dem stolte. De store hotellkjedene med tilnærmet identiske hoteller verden over, bygger ikke akkurat lokalpatriotisme. De Bergenske er annerledes – de fem hotellene skiller seg både fra hverandre og alle andre. De gir Bergen by et unikt, autentisk uttrykk som bergenserne selv kan stå inne for – og nyte godt av.

Ledige stillinger

Langbord dekket til selskap med hvit duk.

Event & Bankettsjef for Grand Terminus, Villa Terminus og Zander K

Med utgangspunkt i Bergens gjestfrihet og tradisjon skal vi skape landets aller beste kundeopplevelser i våre segmenter. Vår filosofi er at menneskelig vekst fører til økonomisk vekst. Konseptet vårt står og faller på at vi er i kontinuerlig utvikling og hele tiden strekker oss for å gjøre gode kundeopplevelser enda bedre. Det er våre medarbeidere som gir oss konkurransekraft.

Stillingstittel: Event & Bankettsjef
Frist: 05.08.2021

Kokk danderer mat

Lyst å skape et sted hvor det er nesten like moro å være gjest som å jobbe?

Som kjøkkensjef for Logehaven og Wesselstuen skal du drive frem nye menyer, øke kvaliteten og skape et sted for alle oss som elsker en høy biff med rødvinssaus og oksemarg, grillet skrei og smørsaus, annapoteter og hele det klassiske restaurantkjøkkenet. Vi ønsker å flambere og lage pepperbiff ved bordet, og servere de beste danske smørbrødene Bergen har sett.

Stillingstittel: Kjøkkensjef
Frist: Snarest

Samling av alle hoteller til De Bergenske

Engasjert Teknisk Sjef med sans for flotte og ærverdige Bergens bygninger

Som Teknisk Sjef er din rolle svært sentral og viktig for hotellenes drift og omdømme. Gjestene skal oppleve et trygt opphold med god luft, varmt/kaldt vann og generelt godt vedlikehold. Det skal derfor være høy kvalitet i vedlikeholdsarbeidet for gjesterom, kurslokaler, bankettsaler, fellesarealer og korridorer. Teknisk Sjef har også stor påvirkning på økonomien i selskapet og må ha stram styring med bruken av økonomiske ressurser og arbeidstimer.

Stillingstittel: Teknisk Sjef
Frist: Snarest

Fasade på Bergen Børs Hotel, sett fra fremsiden.

Vi ser etter en assisterende hotellsjef  ved vårt eksklusive Bergen Børs Hotel

Bergen Børs Hotel søker deg som vil være med å sette en ny standard for hvordan gjester blir mottatt og ivaretatt, og som brenner for å få alle gjester til å føle seg som hjemme, enten de har reist rundt halve kloden eller kommer ruslende fra andre siden av gaten. Du må også ha et stort hjerte for dine medarbeidere og hente ut det beste i enhver av dem. En tydelig og inspirerende leder, en god rollemodell og motivator er viktige egenskaper vi ser etter i vår kommende assisterende hotellsjef.

Stillingstittel: Assisterende hotellsjef
Frist: Snarest

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.