Meny

Julebord

Hos De Bergenske får du klassisk julestemning med et julebord som passer akkurat dine behov. Dere kan være for dere selv i eget lokale eller sitte i felles restaurant.

Julebord hos De Bergenske

I år igjen har vi den glede å ønske velkommen til julebord hos oss. Med over 100 års erfaring med å arrangere selskap, kan vi nå kalle oss for bergenmestere i å legge til rette for minneverdige julebord.Vi har over 30 lokaler som passer til både store og små julebord – enten om du ønsker å ta med deg kollegaene dine på et storslagent julebord   Legg årets julebord til oss og få servert velsmakende julemat og opplev super stemning.

 

Julebord meny

De Bergenske inviterer til julebord i unike omgivelser. Vi har i 100 år skapt julestemning for bedrifter og vennegjenger. Med julepyntede lokaler, matopplevelser i topp klasse og en varm atmosfære ønsker vi velkommen til flotte førjulsopplevelser med tradisjonell norsk julemat. I vår julebord meny får du oversikt over priser og pakker man kan velge, om du skulle ha noen flere spørsmål ikke nøl med å kontakte oss.

Priser fra 695,-

Lysende lampe på nattbord

Hotellopphold -20% rabatt

Lang vei hjem?

Vi har totalt 755 hotellrom fordelt på fem hotell sentralt i sentrum. Julebordsgjester hos oss får 20% rabatt på overnatting ved bestilling fra 6.november frem til 18.desember. Bruk koden EVENT.

Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud:

booking@debergenske.no
55 21 25 00

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.