Meny
Tallerken pyntet til jul med rød sløyfe.

Julebord

Vi har i 100 år skapt julestemning for bedrifter og vennegjenger. Med julepyntede lokaler, matopplevelser i topp klasse og en varm atmosfære ønsker vi velkommen til flotte førjulsopplevelser.

Julekort med hjerte rundt med glitterlys.

Julebord hos De Bergenske

I år igjen har vi den glede å ønske velkommen til julebord hos oss. På Augustin Hotel, Grand Hotel Terminus, Zander K Hotel og Grand Bergen kan tradisjonell norsk julemat nytes i flotte omgivelser sentralt i Bergen sentrum.

Med over 100 års erfaring med å arrangere selskap, kan vi nå kalle oss for bergenmestere i å legge til rette for minneverdige julebord. Legg årets julebord til oss og få servert velsmakende julemat og opplev super stemning.

ÅRETS JULEBORDSESONG STARTER I UKE 44.

 

Festlokale med rundebord dekket til selskap. Parkett på gulv og store malerier på veggen.

Over 30 lokaler sentralt i Bergen

De Bergenske har over 30 lokaler i Bergen sentrum. Vi har alt fra intime lokaler med særpreg til flotte saler som har plass til 250 gjester. Vårt store utvalg av lokaler inneholder noe for enhver smak, for både små og store grupper.

Julepyntet rundt bord med gardin i rødtoner i bakgrunnen

Julemenyer

Julebuffet

På vår julebordsbuffet vil det av kalde forretter være et utvalg av tradisjonelle og velsmakende retter som hjemmelaget gravlaks, spekemat og kalkunbryst. Av varmretter er det klassiske juleretter som pinnekjøtt, svineribbe og lutefisk med tilbehør. På dessertbordet står det deilige, hjemmelagde klassiske kaker og desserter.

PRIS FRA 595 KR PER PERSON

Julemiddag

Vi tilbyr også julemeny hvis dere ønsker et alternativ til den tradisjonelle julebuffeten. Velger dere julemeny blir denne servert i eget selskapslokale. Det kommer da 85 kr per kuvert for oppdekking, egne blomsteroppsatser, duker og lys.

FRA 425 KR PER PERSON FOR 2-RETTERS MENY

Lysende lampe på nattbord

Overnatting?

Unngå lange taxikøer ute i vinterkulden? Bestiller du overnatting hos oss kan du legge deg i en varm seng og våkne opp til en deilig frokost etter julebordet. Vi har totalt 655 hotellrom fordelt på fem hotell sentralt i sentrum. Julebordsgjester hos oss får rabattere priser på overnatting. Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.