Meny
Juletallerken med rød sløyfe

Julebord

Arrangere årets julebord i Bergen? Vi har i 100 år skapt julestemning for bedrifter og vennegjenger. Med julepyntede lokaler, matopplevelser i topp klasse og en varm atmosfære ønsker vi velkommen til flotte førjulsopplevelser.

Julekuler i hvit og gull med grønn busk.

Julebord hos De Bergenske

I år igjen har vi den glede å ønske velkommen til julebord hos oss. På Augustin Hotel, Grand Hotel Terminus, Zander K Hotel, Grand Bergen og i våre restauranter kan tradisjonell norsk julemat nytes i flotte omgivelser sentralt i Bergen sentrum.

Med over 100 års erfaring med å arrangere selskap, kan vi nå kalle oss for bergenmestere i å legge til rette for minneverdige julebord. Legg årets julebord til oss og få servert velsmakende julemat og opplev super stemning.

ÅRETS JULEBORDSESONG STARTER I UKE 44.

 

Festlokale med rundebord dekket til selskap. Parkett på gulv og store malerier på veggen.

Over 30 lokaler sentralt i Bergen

De Bergenske har over 30 lokaler i Bergen sentrum. Vi har alt fra intime lokaler med særpreg til flotte saler som har plass til 250 gjester. Vårt store utvalg av lokaler inneholder noe for enhver smak, for både små og store grupper.

Julemenyer

Julefrokost og julelunsj

Kom i førjulstemning hos De Bergenske. Inviter venner, familie, kolleger eller kunder på en velsmakende og juleinspirert frokost eller lunsj.

JULEFROKOST 395 KR – JULELUNSJ FRA 525 KR

Julebuffet

På vår julebordsbuffet vil det av kalde forretter være et utvalg av tradisjonelle og velsmakende retter som hjemmelaget gravlaks, spekemat og kalkunbryst. Av varmretter er det klassiske juleretter som pinnekjøtt, svineribbe og lutefisk med tilbehør. På dessertbordet står det deilige, hjemmelagde klassiske kaker og desserter.

PRIS FRA 595 KR PER PERSON

Julemiddag

Vi tilbyr også julemeny hvis dere ønsker et alternativ til den tradisjonelle julebuffeten. Velger dere julemeny blir denne servert i eget selskapslokale. Det kommer da 85 kr per kuvert for oppdekking, egne blomsteroppsatser, duker og lys.

FRA 495 KR PER PERSON FOR 2 RETTERS MENY

Juletallerken_1

Avventstid

Vi har full forståelse for at mange avventer med å bestille julebord til smittesituasjonen er mer oversiktlig. Derfor kan du nå bestille julebordet ditt, og avvente gjennomføringen til du føler deg helt trygg. Om du ikke føler deg 100 prosent trygg innen avventstiden er omme, kan du utsette til et senere tidspunkt.

Lysende lampe på nattbord

Overnatting i forbindelse med julebordet?

Unngå lange taxikøer ute i vinterkulden? Bestiller du overnatting hos oss kan du legge deg i en varm seng og våkne opp til en deilig frokost etter julebordet. Vi har totalt 655 hotellrom fordelt på fem hotell sentralt i sentrum. Julebordsgjester hos oss får rabattere priser på overnatting. Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud.

Hold deg oppdatert

Interessert i gode tilbud på overnatting, en bedre middag eller enda bedre konferansefasiliteter? Fortell oss hva du er interessert i og vi sender deg relevant informasjon.